"Sfinții" împotriva "Tunarilor" !

Southampton

Southampton joaca fara stres pe final de an, echipa venind dupa un egal pe Anfield cu Liverpool (0-0), surprinzator, mai ales dupa remiza de acasa cu Hull (0-0). Prin urmare, avem un Southampton imprevizibil, care, dupa victoria pe Emirates in Cupa Ligii (2-0), pierde acasa cu acelasi Arsenal (0-5). In turul din campionat, "sfintii" au condus la Londra, dar au pierdut dupa un penalty in ultimul minut, transformat de Cazorla.

Arsenal

Arsenal vine dupa unul din cele mai bune meciuri ale sezonului, cu Manchester United (2-0). Victoria a facut uitat esecul de la Tottenham, iar echipa e iar in carti pentru Europa League. "Diavolii" lui Mourinho pot fi depasiti si lasati la un punct in spate cu un succes la Southampton. Prin urmare, avem motive intemeiate sa credem ca Arsene Wenger va miza totul pe cartea atacului.

Ambele echipe mai au 4 partide de disputat pana la finalul sezonului. Sfintii la care Florin Gardos conteaza doar la numar, sunt fara obiectiv, la mijlocul clasamentului. "Tunarii", pot prinde locul 5, singurul de Europa League, chiar daca sunt sanse foarte mari ca si pozitia a sasea din Anglia sa duca in Cupele Europene.


Pont: Ambele echipe marcheaza @ 1.60