Sferturile Ligii Campionilor la Handbal Masculin

Barcelona - Kiel este finala din sferturi, un duel foarte interesant, intre echipa care a fost intr-o forma senzationala tot sezonul, nefiind invinsa nici macar o data in grupe, si echipa nemteasca care chiar daca nu mai are de cateva sezoane cel mai bun lot, reuseste sa se ridice la nivelul celorlalte combatante din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. 

Kiel a facut un meci excelent in tur, pe teren propriu, chiar daca pleca cu sansa a doua, partea dreapta a atacului prinzand o forma de vis, interul drept Marko Vujin cu 10 goluri si extrema dreapta Niclas Ekberg cu 6. Xavier Pascual trebuie sa-si ia masuri suplimentare de siguranta de data aceasta pe partea aceea a apararii si sa incerce sa-l anihileze pe Vujin, a carui forta de aruncare de la distanta este bine cunoscuta. De asemenea, portarii Landin si Wolff au facut un meci bun, dar pentru a avea sanse la calificare trebuie sa pastreze aceeasi nota sau chiar sa se autodepaseasca, Barcelona fiind un adevarat uragan pe teren propriu. Avand insa in vedere jocul prestat in intreg sezonul de spanioli, echipa extrem de omogena si experimentata, dar si antrenorul de mare clasa, merg pe o victorie a acestora la minim 4 goluri. 

Pont: Barcelona  (-3,5)@ 1.63 Unibet

PSG nu concepe un nou esec in Liga Campionilor in acest sezon, oricare rezultat in afara de castigarea trofeului fiind sinonim cu un dezastru. Spun asta deoarece lotul pe care il are la dispozitie antrenorul Serdarusic este unul de vis, cu multi componenti ai nationalei Frantei, cea mai buna din lume de departe in acest moment, precum Karabatic, Narcisse, Omeyer sau Remili, care impreuna cu danezul Hansen si neamtul Gensheimer formeaza cu siguranta cea mai valoroasa echipa din lume.

Szeged si-a demonstrat limitele in tur, cand nu a reusit pana la final sa tina ritmul impus de francezi, pierzand pana la urma la 3 goluri, un avantaj care dupa parerea mea nu poate fi surmontat in Franta. Aici, PSG va avea publicul alaturi si cred ca va face din nou un meci bun si vor obtine o noua victorie care sa le dea un moral bun pentru Final Four. Cu 14 victorii si un egal in ultimele 15 partide, parizienii sunt intr-o forma excelenta si singura varianta astazi pentru ei este victoria, una foarte concludenta spun eu, la o diferenta de minim 5 goluri. 

Pont: Paris HB(-1,5) @ 1.66 Unibet