Serena Williams vrea sa-si ia revansa in fata lui Angelique Kerber

Avem parte de o finala de exceptie. Desi multi si-ar fi dorit sa vada o confruntare intre surorile Williams, sunt de parere ca o finala Serena Williams -  Angelique Kerber este una mult mai placuta. Dupa cum probabil iti amintesti, cele doua s-au mai intalnit la inceputul acestui an, la Australian Open, acolo unde Kerber a reusit sa se impuna in trei seturi.

 

Cele doua jucatoare au o istorie extrem de interesanta. Serena a castigat nu mai putin de 5 dintre cele 7 intalniri directe de pana acum. In cazul in care se va impune si acum, Serena va egala recordul din era Open stabilit de Steffi Graf, care a reusit sa-si adjudece 21 de titluri Grand Slam. Astfel, ar avea sansa ulterior sa bata acest record in luna septembrie, la US Open.

 

De cealalta parte, Angelique Kerber se lupta pentru cel de-al doilea titlu Grand Slam. Multi au spus despre jucatoarea din Germania ca nu va reusi sa castige alt turneu important, iar aceasta este sansa ei de a le demonstra ca nu au dreptate.

 

Pariere

 

Dupa cum probabil era de asteptat, Serena este favorita in opinia caselor de pariuri. Unibet, de exemplu, iti ofera o cota de 1.29 daca mizezi pe victoria ei. Insa victoria de la Australian Open a lui Kerber nu a fost uitat, iar jucatoarea nu are o cota foarte mare (1.87).