Sepsi OSK vs Aktobe, cote și pronosticuri preliminarii Conference League

Pentru accederea în barajul pentru grupele Conference League, Sepsi are de trecut în dublă manșă de Aktobe, din Kazahstan. Prima manșă se va juca joi, 10 august 2023, de la ora 20:00 pe Stadionul Sepsi din Sfântu Gheorghe și va fi transmis de Digi Sport 1.

Sepsi este favorită la calificare

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu pornește cu prima șansă atât în acest meci, cât și în ceea ce privește ecuația calificării. Sepsi are cotă de 1.55 că merge mai departe din această dublă manșă.

Postura este una cu totul diferită față de cea în care s-a aflat înaintea dublei manșe cu bulgarii de la CSKA Sofia. Vicecampioana Bulgariei era văzută ca marea favorită a confruntării, mai ales că juca primul meci acasă, la Sofia. 

Deznodământul a fost unul total neașteptat, Sepsi calificându-se fără să primească măcar un gol. Sepsi s-a impus cu 2-0 la Sofia și în ciuda faptului că toată lumea se aștepta ca în retur doar să își apere eroic rezultatul, formația din Sfântu Gheorghe a defilat și s-a impus cu scorul de 4-0. 

După ce a remizat în campionat scor 1-1 cu Oțelul Galați, Sepsi vrea să își asigure calificarea încă din primul meci.

Echipa probabilă: Niczuly - Dumitrescu, Ninaj, Balasa, Ciobotariu - Paun, Alimi - Gheorghe, Matei, Stefanescu - Safranko

Aktobe are avantajul mai multor meciuri oficiale

Campionatul Kazahstanului este deja în etapa cu numărul 18, astfel că aceasta are mult mai multe meciuri „în picioare”, ceea ce poate fi pe de o parte un dezavantaj pentru formația noastră, întrucât jocul lor adversarilor este mai închegat, dar poate fi și un avantaj pentru Sepsi, deoare este posibil să intervină oboseala pentru unii dintre jucătorii lui Aktobe. 

În turul anterior, Aktobe a trecut de georgienii de la Torpedo Kutaisi. Prima manșă a fost câștigată la pas, cu 4-1 în deplasarea din Georgia, dar la retur, pe teren propriu, Aktobe a cedat cu scorul de 1-2. Totuși, aceștia s-au calificat cu scotul general de 5 la 3.

Echipa probabila: Pokatilov - Shomko, Yashin, Kasym - Tanzharikov, Raickovic, Strumia, China - Baytana, Elder Santana, Samorodov

Duelul decisiv pentru grupe va fi unul dificil

Echipa care trece mai departe nu va avea deloc viață ușoară. Echipa pe care o vor întâlni în turul următor este câștigătoarea din dubla manșă dintre norvegienii Bodo/Glimt și armenii de la Pyunik.

Aparent, Bodo/Glimt este favorita acestui duel, însă în acest sezon deja am văzut mai multe surprize în preliinariile cupelor europene.

Sepsi vs Aktobe, pronosticuri la pariuri

Sepsi pare cea mai în formă echipă din România în cupele europene, astfel că trebuie să îi ținem pumnii pentru a acumula din nou un coeficient important. Totuși, nu ne bazăm doar pe asta când alegem ponturile la pariuri, ci și pe faptul că echipa din Sfântu Gheorghe este neînvinsă în acest sezon, a primit un singur gol și a câștigat toate meciurile în afara celor cu Rapid și Oțelul Galați, cu care a făcut egal. Astfel, pentru acest meci am ales pronosticul „1 solist” la partida tur dintre Sepsi și Aktobe, cu o cotă de 1.77 .


În cazul în care  consideri că ai nevoie de informații actualizate care să te ajute să faci cele mai inspirate alegeri, îți recomandăm să accesezi centrul de pariere

 Încurajăm jocul responsabil și recomandăm să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi.