Semifinale WTA Wimbledon - analiza si predictii

Angelique Kerber (4) vs. Venus Williams (8)

 

Pentru prima oara dupa US Open 2010, cand a pierdut in fata lui Kim Clijsters, Venus Williams se afla din nou intr-o semifinala de Grand Slam. Castigatoare de 5 ori la Wimbledon, americanca a facut un turneu foarte bun in acest an, jucand meciuri pe muchie de cutit, iar experienta ei s-a dovedit un factor crucial in momentele decisive ale celor 5 meciuri jucate pana in semifinala.

 

De cealalta parte, Kerber este intr-o forma excelenta, demostrand inca odata ca trofeul castigat la Australian Open nu este o greseala. Daca ne uitam la sfertul jucat impotriva Simonei Halep putem vedea ca ambele jucatoare au fost la un nivel extrem de ridicat, diferenta fiind facuta de jocul defensiv de pe linia de fund a lui Kerber care a castigat 54.17% pe serviciul romancei.

 

Este a sasea intalnire directa dintre Venus si Angelique (Kerber conduce 3-2). Intre cele doua jucatoare am asistat de-a lungul timpului la intalniri cu un tenis foarte bun ceea, pe care ne asteptam sa-l vedem si de aceasta data.

Consider ca jucatoarea din Germania are un joc extrem de bun din punct de vedere ofensiv, iar acest lucru ii va da foarte mari batai de cap lui Venus. Mergem pe mana lui Kerber la castigarea acestui meci si accederea in finala de sambata.

Cota pentru victoria lui Kerber este relativ mica, de 1.4, dar putem risca si un handicap asiatic -3.5 la o cota de 1.75

 

Serena Williams (1) vs Elena Vesnina

 

A a fost un an 2016 incredibil facut de Vesnina, inceput in afara topului 100 WTA. Dar cu aceasta semifinala de la Wimbledon isi asigura o prezenta intre primele 25 de jucatoare ale lumii. Elena este foarte periculoasa pe iarba, cu un serviciu bun si un forehand devastator. Nimeni nu se se astepta la inceputul turneului ca ea sa sa califice in semifinala, si cu toate ca pariticipa si la turneul de dublu cu un parcurs excelent (calificata in sferturi unde va juca tot impotriva surorilor Williams), a gasit forta mentala si fizica sa faca un turneu superb si la simplu.

Dupa cum ne asteptam Serena nu a inceput foarte bine turneul, pierzand un set impotriva conationalei McHale, dar de la meci la meci si-a ridicat nivelul de joc, iar impotriva Svetlanei Kuznetova si a Anastasiei Pavlyuchekova a servit senzational, cu o medie incredibila de 1.32 asi la fiecare game de serviciu.

Serena o domina la toate capitolele pe Vesnina cu 4-0 in meciurile directe, dar Elena va fi periculoasa in semifinala pentru ca nu are nimic de pierdut si va da totul pe teren.

Ne asteptam la o victorie "muncita" a Serenei iar cel mai buna valoare de pariere a acestui meci este la linia de game-uri.

Pentru peste 17.5 game-uri in meci cota este una buna - 1.75

 

Pariati inteligent si cautati cea mai buna oferta in acest sens. 

Multa bafta!!!

Alex - OUT