Se strange latul pentru blatuitori

Mijlocaşul ofensiv tunisian Fabien Camus a fost arestat, inculpat și închis la închisoarea Lantin! Fost la KV Mechelen în sezonul trecut, Fabien Camus a devenit primul jucător de fotbal închis în cel mai mare caz de corupție al ultimilor ani.

Fabien Camus este acuzat de spălare de bani

Conform Le Soir, un judecător de instrucţie din Tongres a emis un mandat de arestare pe numele fotbalistului Fabien Camus, iar jucătorul a fost inculpat, pentru constituire de grup infracţional şi spălare de bani, în cazul de corupţie care a zguduit fotbalul belgian. Jucătorul este implicat şi în cazul legat de Mogi Bayat. Informațiile, dezvăluite prima dată de Het Laatste Nieuws, au fost confirmate de procurorul federal.

Are 3 selecţii pentru reprezentativa Tunisiei

Franco-tunisianul de 33 de ani a jucat în a doua jumătate a sezonului trecut la KV Mechelen, însă în prezent era liber de contract. Fabien Camus s-a născut pe 28 februarie 1985 la Arles în Franţa şi şi-a început cariera la echipele de juniori AC Arles-Avignon şi Montpellier HSC. În cariera profesionistă a jucat la Olympique Marseille, R. Charleroi SC, KRC Genk, Troyes AC, Thonon Évian, Royal Antwerp şi KV Mechelen. Fabien Camus are 3 selecţii pentru echipa naţională a Tunisiei, pentru care a marcat un gol.

A fost dorit de Gigi Becali la Steaua

În anul 2006, Steaua Bucureşti (actuala FCSB) l-a transferat pe atacantul francez Cyril Théréau şi a vrut să-l aducă în Ghencea şi pe Fabien Camus, însă acesta a refuzat oferta patronului Gigi Becali. "Steaua a făcut o ofertă de 5 milioane de euro. N-am vrut să merg, dar Charleroi nu m-a mai lăsat apoi să plec, deși am avut propuneri de la Monaco si Lens", susținea la acea vreme Fabien Camus.