Se strange latul pentru blatuitori

Mijlocaşul ofensiv tunisian Fabien Camus a fost arestat, inculpat și închis la închisoarea Lantin! Fost la KV Mechelen în sezonul trecut, Fabien Camus a devenit primul jucător de fotbal închis în cel mai mare caz de corupție al ultimilor ani.

5bd196f0e55eb_1540462320.jpg

Fabien Camus este acuzat de spălare de bani

Conform Le Soir, un judecător de instrucţie din Tongres a emis un mandat de arestare pe numele fotbalistului Fabien Camus, iar jucătorul a fost inculpat, pentru constituire de grup infracţional şi spălare de bani, în cazul de corupţie care a zguduit fotbalul belgian. Jucătorul este implicat şi în cazul legat de Mogi Bayat. Informațiile, dezvăluite prima dată de Het Laatste Nieuws, au fost confirmate de procurorul federal.

Are 3 selecţii pentru reprezentativa Tunisiei

Franco-tunisianul de 33 de ani a jucat în a doua jumătate a sezonului trecut la KV Mechelen, însă în prezent era liber de contract. Fabien Camus s-a născut pe 28 februarie 1985 la Arles în Franţa şi şi-a început cariera la echipele de juniori AC Arles-Avignon şi Montpellier HSC. În cariera profesionistă a jucat la Olympique Marseille, R. Charleroi SC, KRC Genk, Troyes AC, Thonon Évian, Royal Antwerp şi KV Mechelen. Fabien Camus are 3 selecţii pentru echipa naţională a Tunisiei, pentru care a marcat un gol.

A fost dorit de Gigi Becali la Steaua

În anul 2006, Steaua Bucureşti (actuala FCSB) l-a transferat pe atacantul francez Cyril Théréau şi a vrut să-l aducă în Ghencea şi pe Fabien Camus, însă acesta a refuzat oferta patronului Gigi Becali. "Steaua a făcut o ofertă de 5 milioane de euro. N-am vrut să merg, dar Charleroi nu m-a mai lăsat apoi să plec, deși am avut propuneri de la Monaco si Lens", susținea la acea vreme Fabien Camus.