San Francisco si Kansas City se vor infrunta in editia cu numarul 54 a Super Bowl

In noaptea de 2 spre 3 februarie va avea loc editia cu numarul 20 a Super Bowlului, evenimentul sportiv cel mai urmarit de catre americani. San Francisco si Kansas City se vor ciocni in aceasta editie. Evenimentul va decide campioana sezonului cu numarul 100 la NFL. Sa remarcam ca in prima editie a Super Bowl, disputata in 1966, Kansas City a fost prezenta, nereusind sa castige. 

Aceasta este a treia prezenta in Super Bowl pentru Kansas City, echipa castigand titlul in 1970. De partea cealalta, San Francisco 49ers se afla la al saptelea Super Bowl, impunandu-se in 5 randuri. Singura infrangere s-a petrecut la ultima sa participare, in 2013, infrangere la 3 puncte diferenta. San Francisco provine din Conferinta Nationala, iar Kansas City din Conferinta Americana. In 4 din ultimele 5 editii ale Super Bowlului s-a impus formatia din Conferinta Americana.

Shakira si Jennifer Lopez ne vor delecta la pauza Super Bowl

Audienta este uriasa in fiecare an la Super Bowl, drept pentru care si costurile sunt destul de mari. Aici ne referim in special la costurile cu publicitatea. Pentru 30 secunde de reclama pe parcursul Super Bowl s-a ajuns a se plati suma colosala de 5 600 000 dolari, cu 350 000 dolari mai mult decat anul trecut si cu 600 000 dolari mai mult decat acum doi ani.

In weekend se desfasoara o noua editie a Super Bowl, showul fiind deschis de Demi Lovato, care va intona imnul SUA. La pauza dintre reprize a meciului spectacolul va fi asigurat de Jennifer Lopez si Shakira. Asadar, merita sa te uiti la Super Bowl chiar daca nu esti neaparat fan al fotbalului american.

Unde poti viziona partida si plasa pariuri

Din pacate, Super Bowl nu va fi transmis de nicio televiziune din Romania, fiind lesne de inteles motivul. In schimb, poti vedea in transmisiune directa evenimentul sportiv la casa online Unibet. Tot acolo vei gasi si aproximativ 700 pariuri pentru meciul dintre San Francisco si Kansas City. Unibet o vede favorita usoara pe Kansas City, oferindu-i cota 1.79 la victorie, cu tot cu prelungiri, in vreme ce adversara sa este cotata cu 2.04. 

Cateva   pariuri mai putin obisnuite ne indeamna sa alegem daca oricare dintre echipe va castiga la exact 3 puncte diferenta sau care va fi rezultatul la aruncarea monedei (cap/pajura), la care se adauga echipa care va castiga meciul. De asemenea, putem paria pe prima culoare de Gatorade aruncata de antrenorul echipei castigatoare.

 

Ce pariuri interesante ai gasit pentru Super Bowl?