Sam Groth - Jared Donaldson, meci din prima runda a turneului ATP Atlanta

Va recomand aici sa mizati pe victoria lui Jared Donaldson, la o cota de 1.64 oferita de Unibet.

 

La doar 19 ani, americanul Jared Donaldson este unul din cei mai in forma tineri jucatori, foarte talentat si cu un potential imens. Acesta are in fata pe omul cu cea mai puternica serva din istorie, australianul Sam Groth, care in urma cu 3 ani stabilea o viteza greu de imaginat, 263 km/h. Cu toate astea, australianul pare ca nu se regaseste de cateva luni bune incoace si in ciuda serviciului sau, nu reuseste sa lege victorii.

 

 

Donaldson este asadar, intr-o forma mult mai buna decat Groth, americanul reusind patru victorii la Toronto, doua in calificari si doua pe tabloul principal, in fata unor adversari puternici: Millman si Fognini. Finalistul de la Wimbledon, Milos Raonic, a fost bineinteles o nuca prea tare pentru tanarul american. De partea cealalta, Groth a pierdut in primul tur atat la Washington, cat si la Toronto, in fata unor adversari accesibili cum sunt Baker si McGee.

 

Mizez pe un meci bun facut de Donaldson, care pe langa un serviciu foarte bun, are si o deplasare mult mai buna in teren decat adversarul sau, dar si lovituri bune si variate de pe fundul terenului.