Sa se fi "manjit" oare Steaua Rosie Belgrad?

Paris Saint-Germain a învins-o pe Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 6-1 (4-0) în Grupa C din Liga Campionilor. Pentru "Les Rouge-et-Bleu" au marcat Neymar (20, 22, 81), Edinson Cavani (37), Ángel Di María (42) şi Kylian Mbappé (70). Pentru "Звезда" a înscris Marko Marin (74). Meciul a avut loc pe "Parc des Princes", la 3 octombrie 2018, iar rezultatul de 6-1 a fost normal, ţinând cont de diferenţa colosală de valoare între cele echipe. Nasser Al-Khelaifi şi Oryx Qatar Sports Investments au investit imens la PSG, în timp ce Steaua Roşie Belgrad are un buget limitat şi de obicei vinde ce are mai valoros ca să poată rezista.

Pariu de 5 milioane de euro că Steaua Roşie va pierde la o diferenţă de 5 goluri

Conform L'Equipe, autorităţile franceze au fost anunţate de UEFA că la acest meci există suspiciuni că ar fi fost trucat, astfel că au deschis o anchetă. Potrivit L'Equipe, cu câteva zile înainte de meci, UEFA a primit semnale că un conducător al clubului Steaua Roşie Belgrad vroia, cu ajutorul unor complici, să parieze în jur de 5 milioane de euro pe o înfrângere a echipei sârbe, la o diferenţă de 5 goluri. S-ar fi pariat la mai multe site-uri şi s-ar fi făcut profit câteva zeci de milioane de euro. În afacere ar fi intrat şi câţiva jucători ai lui Steaua Roșie Belgrad, probabil din defensivă.

PSG anunţă că "este la dispoziţia anchetatorilor"

Atât Paris Saint-Germain cât şi Steaua Roşie Belgrad neagă că ar fi blătuit meciul din Liga Campionilor. "PSG este la dispoziţia anchetatorilor şi nu va tolera nici cea mai mică atingere adusă reputaţiei sale şi a conducătorilor săi", a fost anunţul clubului francez. "Declaraţiile din acest articol afectează grav imaginea noastră şi reputaţia clubului nostru. Tehnologia actuală este atât de avansată încât este imposibil ca un astfel de caz să nu fie rezolvat. Sperăm că adevărul cu privire la acest caz va fi descoperit cât mai curând posibil pentru a se elimina suspiciunile legate de participarea unuia dintre oficialii noştri la activităţi necinstite", a fost comunicatul clubului din Serbia.