Sa descoperim impreuna cazinoul Winbet

In Romania sunt 20 case de pariuri licentiate, fiecare dintre ele avand sectiune de pariuri sportive, multe dintre ele cu o oferta bogata. Este greu, asadar, pentru o casa care abia patrunde pe piata pariurilor online sa atraga atentia. Iata insa ca acest lucru se peterece la casa online Winbet Romania, casa ce are licenta pana pe 29 februarie 2028.


external linkLink-uri externe interzise

100% pana la 777 RON bonus la inregistrare

In acest articol ne propunem sa descoperim impreuna Winbet Cazino, primul lucru care ne-a atras atentia fiind acela ca putem gasi doar jocuri de cazino, nu si pariuri sportive. Vorbim despre 95 jocuri, majoritatea sloturi, putand gasi insa si jocuri de carti. Inca un aspect care ne atrage atentia este bonusul de inregistrare, in valoare de 100% pana la 777 lei, pentru a-l obtine trebuind sa efectuezi un prim depozit utilizand codul CASINO777.


external linkLink-uri externe interzise


Bonus de 300 RON la reincarcare

Pe langa bonusul de inregistrare tentant, Winbet are cateva promotii la fel de tentante. Cea mai interesanta o reprezinta bonusul de reincarcare, acesta fiind de 50% din suma depusa, in limita a 300 lei. Promotia este valabila in fiecare joi, intre orele 6:00 si 22:00. Dupa depunere, comunica prin live chat sau pe mail unui operator codul RBONUS300, iar bonusul iti va fi creditat manual.


Bonus de 300 RON in weekend

Un bonus la depunere vei primi si in fiecare sambata si duminica, intre 12:00 si 18:00, bonusul reprezentand 100% din depunere, pana la 300 lei. Creditarea bonusului se face tot manual, de catre un operator, tu trebuind sa comunici in chat sau pe mail codul WHH300.


Bonus de 100 RON in fiecare marti

Acestea nu sunt insa singurele zile in care vei putea primi bonus la depunere. Astfel, daca vei depune 100 lei martea, vei primi un bonus de 100%. Asta, bineinteles, dupa ce ii comunici operatorului prin live chat sau mail codul TUE100.


Alege-ti promotia in fiecare vineri

In fiecare vineri iti poti alege promotia preferata dintre cele prezentate pe site. Ai ghicit, pentru asta trebuie sa ii comunici operatorului ce oferta preferi, iar el ti-o va oferi si vineri. In cazul tuturor promotiilor, bonusul si depunerea trebuie rulate de 30 ori, cel mai probabil in termen de 7 zile.


Bonus de 25 RON de ziua ta

Ziua ta de nastere reprezinta un alt prilej de bonus. Trebuie doar sa anunti operatorul in maxim 7 zile de la data ta de nastere, iar el iti va credita in cont un bonus de 25 lei.


Bonus de 100 RON in fiecare miercuri

Alt bonus care ne atrage atentia este oferit in fiecare miercuri. Astfel, daca vei depune si vei pierde intreaga suma depusa, Winbet iti ofera o rambursare de 5% din depozit, in limita a 100 lei. Pentru asta trebuie, evident, sa contactezi un operator.  


Promotie surpriza in fiecare luni

 Winbet ofera o promotie in fiecare zi a saptamanii, neexistand riscul sa te plictisesti la ei pe site. Astfel, in fiecare luni te va intampina o promotie surpriza, care se va schimba de la o saptamana la alta. Pentru a afla despre ce promotie este vorba nu trebuie decat sa contactezi operatorii intre 10:00 si 22:00.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Aici poti paria doar pe jocuri de cazino
  • Bonusul de inregistrare e de 777 lei
  • Ai o promotie in fiecare zi a saptamanii


external linkLink-uri externe interzise