Runda 1: Bilet 1 Pas 1

Pana la sfarsitul saptamanii singurele partide care dispun de aceasta varianta sunt cele din preliminariile CM. Am gasit 8 partide pentru care voi aplica optiunea, insa pana la 20 mai aveam nevoie de 12.

Astfel, am fost nevoit sa aleg si din partidele care se desfasoara weekendul viitor. Am gasit 9 pe placul meu, astfel ca am decis sa nu fortez, lasand 17 partide pe bilet. Majoritatea cotelor la victorie pentru echipa favorita sunt pana in 1.5, insa unele trec si de 1.5. Si aici ma refer in special la meciul de peste 3 ore dintre Armenia si Muntenegru. Mie mi s-a parut ca armenii nu au cum sa castige cu liderul grupei, insa voi puteti sa nu luati acest meci in considerare, daca vi se pare prea riscant.

Destul insa cu vorbele. O sa scriu intai meciurile pe care le am pe bilet, plus optiunea, apoi voi efectua Print Screenurile, fiindca doar unul nu voi putea sa adaug, din cauza lungimii biletului. Miza este 100 lei.

HNB = Home No Bet (niciun pariu pe gazde)
ANB = Away No Bet (niciun pariu pe oaspeti)

Anglia - Scotia: X (HNB)
Danemarca - Kazahstan: X (HNB)
Slovacia - Lituania: X (HNB)
Franta - Suedia: X (HNB)
Turcia - Kosovo: X (HNB)
Ucraina - Finlanda: X (HNB)
Armenia - Muntenegru: X (ANB)
Malta - Slovenia: X (ANB)
Barcelona - Malaga: X (HNB)
Valencia - Granada: X (HNB)
Juventus - Pescara: X (HNB)
Crotone - Torino: X (ANB)
PSG - Nantes: X (HNB)
Toulouse - Metz: X (HNB)
Marseille - Caen: X (HNB)
Ajax - NEC Nijmegen: X (HNB)
Willem - PSV: X (ANB)

Cota totala: 203

Daca se va inregistra o remiza in doua sau trei meciuri, iar in rest va castiga favorita, este foarte bine. Daca nu, tot e bine. Important e ca nicio selectie sa nu fie pierzatoare. Sper ca urmatorul bilet sa il plasez pe 22 noiembrie (si nu mai devreme).