Rumoare în Premier League. A dat informaţii privilegiate la pariuri, dar a scăpat basma curată!

Daniel Sturridge i-a spus fratelui său Leon să parieze că va fi împrumutat de FC Liverpool la FC Sevilla

Daniel Sturridge a fost suspendat şi amendat

Daniel Sturridge a scăpat neaşteptat de uşor după ce a fost implicat într-un scandal cu pariuri. Atacantul în vârstă de 29 ani a apărut pe mai multe site-uri de pariuri, cu diverse cote, în care se putea paria pentru ce echipă va semna în ianuarie 2018. Jucătorul ştia răspunsul, însă nu l-a ţinut doar pentru el, ci l-a oferit membrilor familiei sale şi prietenilor. Conform external linkLink-uri externe interzise, fostul jucător al lui FC Liverpool fost amendat cu 75.000 de lire sterline şi a primit o suspendare de şase săptămâni pentru încalcarea regulilor de pariere.

FA nu este mulţumită de pedeapsa primită de jucător 

Federația engleză de fotbal a făcut apel împotriva pedepsei, care a fost prea uşoară, ţinând cont de ce s-a întâmplat. FA a aflat că în luna ianuarie a anului 2018, că Daniel Sturridge i-a spus fratelui său Leon Sturridge să parieze diverse sume de bani la mai multe case de pariuri, că va fi împrumutat de FC Liverpool la FC Sevilla. FA consideră că pedeapsa a fost foarte "blândă" pentru ce a făcut jucătorul lui FC Liverpool, adică o amendă de 75.000 de lire sterline şi 6 săptămâni pe tușă, dintre care 4 cu suspendare.

9 din cele 11 acuzații au fost respinse 

Fotbalistul a fost acuzat pentru încălcarea regulilor de informare privilegiată. Dacă membrii familiei şi prietenii ar fi jucat pontul sigur oferit de Daniel Sturridge, că va juca în Primera División la FC Sevilla, atunci bookmakerii ar fi avut o "gaură" de peste 300.000 de lire sterline. 9 din cele 11 acuzații împotriva atacantului de pe "Anfield" au fost respinse, astfel că jucătorul este liber să își reia cariera de la 31 iulie şi va putea juca de la 31 august 2020, dacă nu va mai comite încălcări ale regulamentului FA.

Sturridge a ajuns la WBA, nu la Sevilla

Până la urmă, "cormoranii" l-au împrumutat pe Daniel Sturridge, dar nu la FC Sevilla, ci la West Bromwich Albion, în partea a doua a sezonului 2017-2018. În vârstă de 29 de ani, Daniel Sturridge nu are un club în prezent, după ce a terminat contractul cu FC Liverpool, la sfârșitul sezonului trecut, club pentru care a marcat 67 de goluri în 160 de apariții timp de 6 ani și jumătate. "Sunt mulțumit de faptul că 9 din cele 11 acuzații au fost respinse și că Comisie Independentă de Reglementare a crezut mărturia mea onestă și credibilă. De acum mă voi antrena din greu și mă voi concentra asupra viitorului sezon de fotbal", a declarat Sturridge.