Ruleta live iti poate aduce un Audi

Una dintre cele mai de durata promotii pe care le-am vazut in ultima vreme ne-o ofera casa online external linkLink-uri externe interzise. Asteptarea merita insa din plin, marele castigator plecand acasa cu un Audi A5 Sportback, autoturism care valoreaza 39 700 euro. Alti 9 fericiti castigatori se vor alege cu bani cash. Promotia a inceput pe 15 februarie, incheindu-se pe 18 mai, in toata aceasta perioada trebuind sa joci un singur joc pentru a avea sanse la unul dintre cele 10 premii. Este vorba despre ruleta live, joc care se gaseste in platforma “Cazino Live”. 


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


La promotie poate participa orice utilizator Netbet, cei 10 castigatori alegandu-se in urma unei trageri la sorti. La extragere poti participa cu un numar nelimitat de tichete, pentru a obtine un tichet trebuind sa castigi cel putin 50 lei la masa Netbet Roulette din Cazinoul Live. Spre exemplu, daca vei castiga 120 lei intr-o singura runda sau in total, vei obtine doua bilete la tombola. 


In cazul in care joci si castigi zilnic la Live Roulette in intervalul 00:30-02:30 vei obtine un numar dublu de tichete. De exemplu, daca vei castiga 50 lei in acest interval vei participa cu doua bilete la tragerea la sorti, nu cu  unul. Pentru a verifiica numarul total de tichete avute la un moment dat acceseaza pagina promotiei. 


Despre recompense


Ruleta live iti poate aduce un Audi A5 Sportback, asta urmand sa castige cel mai norocos utilizator la sfarsitul promotiei. Cel de-al doilea extras va primi in cont un premiu cash de 10 000 lei, al treilea va obtine 6 000 lei, celui de-al patrulea i se va credita suma de 4 000 lei, urmatorii doi clasati se vor alege cu jumatate din suma celui din fata sa, pentru ca utilizatorii extrasi pe locurile 7,8,9 si 10 sa aiba in cont cu 500 lei mai mult decat pana atunci. Toate premiile in bani sunt cash, nefiind  nevoie de rulaj. 


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Acceseaza jocurile “Ruleta Live” de pe platforma “Cazino Live”

·         La fiecare castig (nu profit) de 50 lei vei obtine un bilet pentru tombola la care marele premiu este un Audi

·         In intervalul 00:30-02:30 numarul biletelor se dubleaza

·         Poti obtine un numar nelimitat de bilete pe perioada promotiei, care se va incheia pe 18 mai

·         Premiile in bani sunt cash, netrebuind rulate


external linkLink-uri externe interzise