Rotirile gratuite iti aduc un pachet de 2 000 euro la Unibet Open Londra

In perioada 23 mai – 26 mai va avea loc o noua editie Unibet Open Londra, putand castiga un pachet daca vei juca la un minislot pe site-ul Unibet. Pentru asta trebuie sa folosesti rotiri gratuite, intr-o singura zi putand obtine 4 rotiri in cazul in care vei indeplini anumite misiuni la jocul de poker.

Poti castiga chiar tu pachetul >>>

Ce trebuie sa fac?

Oricine poate participa la promotie, tu trebuind sa joci la minijocul de sloturi Unibet Open. Acesta poate fi gasit in camera de poker Unibet. Minislotul il poti juca doar daca folosesti rotirile gratuite exclusive care se acorda gratis saptamanal sau pe care le castigi jucand poker. Astfel, in fiecare saptamana vei primi automat o rotire gratuita, putand castiga mai multe daca vei participa la jocuri cash, turnee sit&go (SNG) si/sau turnee HexaPro. Participand la jocuri poti castiga maxim 3 rotiri pe zi, misiunile pentru a castiga o rotire fiind explicate pe larg in pagina promotiei “Pachet de 2 000 euro la Unibet Open”. Daca le vei obtine pe toate trei intr-o zi, vei primi una suplimentara ce trebuie folosita ziua urmatoare.

Despre recompense

Foloseste rotirile gratuite obtinute pentru a juca la minijocul de sloturi Unibet Open si poti primi puncte pentru castigurile tale, puncte cu ajutorul carora poti castiga un pachet la Unibet Open Londra. Astfel, daca vei acumula 5 puncte vei primi un bilet pentru freerolul zilnic de 100 euro sau pentru freerolul saptamanal de 10 000 euro (cu pana la 10 buy-inuri posibile). La freerolurile saptamanale poti juca in intervalul 8 aprilie – 6 mai, ora 20:30, iar la cele zilnice Flip (all-in fiecare mana) de 100 euro poti participa in intervalul 2 aprilie – 6 mai, ora 22:30.In caz ca vei acumula 25 puncte vei primi 10 puncte bonus pentru Bonus Shop, iar daca vei acumula 100 puncte vei primi 100 puncte bonus pentru Bonus Shop.

Mai departe lucrurile devin serioase, primind un bilet de 10 euro pentru a participa la jocuri cash NL/PL 10 daca vei acumula 350 puncte. La minim 650 puncte acumulate vei primi un bilet de 25 euro pentru a participa la jocuri cash NL/PL 25. Daca esti norocos si vei acumula cel putin 3 000 puncte vei obtine un bilet MTT (multi-table tournament) pentru Supernova in valoare de 100 euro. In cazul in care vei avea atat de mult noroc si vei acumula pana pe 5 mai 10 000 puncte vei primi automat un pachet Unibet Open in valoare de 2 000 euro. Pachetul include buy-inul, cazarea, cheltuielile de calatorie, micul dejun, cina si accesul la petrecerea exclusivista a jucatorilor.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Indeplineste misiunile prezentate pe pagina promotiei la jocurile de poker si poti castiga pana la 4 rotiri gratuite pe zi
  • Promotia dureaza pana in data de 5 mai
  • Acumuland puncte slot in urma rotirilor gratuite poti obtine diferite bilete sau puncte, totul culminand cu pachetul de 2 000 euro pentru Unibet Open

Poti castiga chiar tu pachetul >>>