Romanii au o noua casa online la care pot paria

Zilele trecute o noua casa de pariuri a intrat in mediul online din Romania, obtinand licenta de operare pe urmatorii 10 ani, pana pe 31 decembrie 2028. Vorbim despre Redsevens, o casa online care dispune atat de pariuri, cat si de jocuri de cazino.


Dupa cum sugereaza si numele site-ului, se pune accent pe jocurile de cazino, care sunt in majoritate sloturi, la fel ca la oricare casa online. Putem gasi jocurile dupa provideri sau dupa cele ce ofera jackpoturi. De asemenea, le putem cauta in bara de cautare, pusa la dispozitie pe pagina principala a site-ului. In momentul de fata, 11 este numarul jocurilor la care se gasesc jackpoturi. In total, redsevens dispune de peste 250 jocuri de cazino.


Descopera cele mai tari bonusuri ale momentului la pariuri in Romania >>>


Bonus de bun-venit de 2 000 RON

Romanii au o noua casa online la care pot paria, procesul de inregistrare la Redsevens durand doar doua minute, pentru a te tenta sa te inregistrezi casa online propunand un bonus de inregistrare substantial, valabil la cazino. Vorbim, in prima faza de 100% din prima depunere efectuata, pana la 900 RON, dupa ce iti vei verifica al tau cont fiind disponibil si bonusul de 150% pana la 1 100 lei. Cu siguranta acest aspect va atrage atentia multor internauti.  Bonusul trebuie rulat de 30 ori doar in sectiunea de sloturi. Depozitele efectuate cu Skrill si Neteller nu sunt eligibile pentru bonusul de bun-venit.


Oferta individuala destul de bogata pentru pariuri sportive

Redsevens impresioneaza placut nu doar pe partea de cazino, ci si pe cea de pariuri sportive. Ne sunt oferite nu mai putin de 21 sporturi. Punctul de reper este fotbalul, trebuind sa spunem ca numarul de meciuri oferit este ceva mai mic decat la alte case de pariuri. Nu la fel se intampla insa si in ceea ce priveste oferta pentru o singura partida, aceasta fiind una mai mult decat acceptabila.


Cat despre pariurile live, nu exista o sectiune propriu-zisa pentru ele. Ele pot fi vazute in partea de mijloc a sectiunii „Pariuri sportive”, insa cand vei selecta un meci live iti va aparea  o lista cu toate meciurile live. De asemenea, oferta este una foarte bogata si in ceea ce priveste pariurile live, putand chiar muta meciurile care ne intereseaza la „Favorite”. In acest fel, ele vor fi listate in partea de sus a paginii.


Rezumat

  • Redsevens se concentreaza mai mult pe jocuri de cazino
  • Bonusul de inregistrare este de 2 000 lei, care poate fi pariat doar pe sloturi
  • Oferta individuala destul de bogata la pariuri sportive


 

Descopera cele mai tari bonusuri ale momentului la pariuri in Romania >>>