România vs. Olanda la Winmasters: Câștigi 125 RON dacă pariezi pe partidă, indiferent de rezultatul acesteia!

România se poate califica în sferturile de finală ale EURO 2024 dacă reușește să treacă de Olanda, în partida programată marți, la ora 19:00. După 3-0 cu Ucraina și 1-1 cu Slovacia, „tricolorii” au nevoie de încă un rezultat favorabil pentru a ajunge printre primele opt echipe ale continentului.

Cotă de top la Winmasters pentru calificarea României

Conform bursei pariurilor, Olanda este favorită în disputa cu România. Adversarii au o cotă de 1.21 pentru a se califica, în timp ce „tricolorii” au o cotă de 4.60 pentru a-i elimina pe batavi. 

Pariu gratuit de 125 de RON la Winmasters

În mod normal, dacă pariați pe partida „naționalei” noastre din sferturile de finală ale EURO 2024, aveți două variante: fie veți câștiga, fie veți pierde. Însă clienții Winmasters pot câștiga un freebet de 125 de RON, indiferent de rezultatul confruntării, dacă profită de oferta Calendarului EUROMASTERS. 

Dacă pariul efectuat e câștigător, atunci obțineți profit și, pe lângă acesta, și freebetul Winmasters. Iar dacă pariul e pierdut, măcar mai aveți încă o șansă, pentru că veți primi freebetul Winmasters. 

Pentru a profita de această ofertă trebuie să aveți cont la Winmasters și să efectuați un pariu live în valoare de minimum 125 RON și maximum 250 RON pe partida dintre România și Olanda. Dacă procedați astfel, atunci agenția de pariuri Winmasters vă va oferi un freebet în valoare de 50% din suma mizată, până la 125 de RON, iar freebetul poate fi folosit pentru alte pariuri live.

Meciurile cu cele mai bune cote, cele cu marjă 0%

Cotele cu marjă de 0% sunt acelea la care casele de pariuri nu își adjudecă niciun procentaj din cote. Practic, ca să dăm un exemplu ușor de înțeles, e ca un fel de „scutire de comision”, în sensul că agenția nu câștigă nimic pariurile pe rezultatul final și câștigătorul partidei. Asta înseamnă că respectivele cote sunt cele mai bune posibil de pe piață.