România vs. Olanda: La capitolul "dăruire" suntem peste batavi

România e proaspătă înaintea partidei decisive din „optimi”. „Tricolorii” au avut un răgaz generos între ultima partidă din grupă (1-1 cu Slovacia), disputată miercurea trecută, și confruntarea cu Olanda, programată marți. Era exact ceea ce aveau cel mai mult nevoie elevii lui Edi Iordănescu pentru că, pe măsură ce turneul a avansat, aceștia și-au pierdut din prospețime.

Dar olandezii au beneficiat de o situație și mai favorabilă. Ultimul lor joc a avut loc marțea trecută, 2-3 cu Austria. Conform cotelor, Olanda are prima șansă în partida de marți. Victoria acesteia în 90 de minute are cota 1.47. Cei care mizează pe România au la dispoziție o cotă excelentă, 8.00 la Winmasters

Compensăm slăbiciunile prin multă dăruire

La fel ca și Olanda, România a acumulat tot patru puncte în grupă. După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, „tricolorii” s-au calificat de pe primul loc în optimile de finală.

Până acum, ai noștri au compensat diferitele slăbiciuni printr-o dăruire exemplară, care a cucerit atât fanii români, cât și pe cei neutri, în timp ce batavii nu au fost la fel de entuziaști atunci când jocul lor a scârțâit. Olandezii sunt favoriți la calificare (1.21), iar cota pentru ca România să ajungă în „sferturi” e 4.65 la Winmasters.

 • Peste 2.5 goluri - cota 2.04
 • Gol în prima repriză - cota 1.45
 • România marchează - cota 1.96
 • România marchează în ambele reprize - cota 8.75
 • România înscrie din penalty - cota 11.50
 • Gol marcat de o rezervă - cota 2.60

Datele statistice ne arată că România a fost în faza grupelor penultima în privința acurateței paselor, cu o medie de 77%, depășind doar Cehia, și a fost ultima în ceea ce privește numărul paselor inițiate (932) și a celor complete (720). De asemenea, „tricolorii” au fost ultimii și în ceea ce privește acuratețea centrărilor (14.3%), numărul de centrări încercate (24) și numărul de centrări complete (4). Am stat rău și la posesie (41.3%), depășind doar Polonia, Albania și Slovenia, iar în privința mingilor recuperate am fost penultimii, cu 93 de recuperări. 

 • Marius Marin primește cartonaș - cota 2.50
 • Denis Drăguș marchează - cota 6.00
 • Nicolae Stanciu deschide scorul - cota 17.50
 • Dennis Man oferă o pasă de gol - cota 7.30
 • Virgil van Dijk este eliminat - cota 65.00
 • Memphis Depay înscrie cu capul - cota 6.90

Parcurs greoi al olandezilor în grupe

Olanda a făcut parte din grupa D, acolo unde a terminat pe locul 3, după Austria și Franța. Singura victorie a fost cea obținută în fața Poloniei, 2-1, iar derby-ul cu Franța (0-0) i-a adus cel de-al patrulea punct.

Conform clasamentului FIFA, batavii alcătuiesc a cincea cea mai bună formație a Europei, iar statistica ne arată că „tricolorii” au pierdut fiecare dintre precedentele șase confruntări cu selecționatele din top 10.

Winmasters îți triplează câștigul cu Hatrick Booster

Promoția este una foarte atractivă pentru că se pot câștiga sume frumoase cu bani puțini. Trebuie să mizezi cel puțin 50 de RON pe faptul că un anumit jucător marchează un hatrick, iar dacă pariul este câștigător, atunci Winmasters îți triplează câștigul, până la maxim 2000 RON. 

Batavii au câștigat toate „directele” din ultimii 15 ani

Ultima victorie a „naționalei” noastre e cea din 2007, obținută în campania de calificare la Euro 2008. Disputată la Constanța, aceasta a consemnat succesul cu 1-0 al românilor. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dorin Goian, dar fundașul român se afla în poziție de offside în momentul în care a înscris. 

Ulterior, cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori, iar adversarii s-au impus de fiecare dată. La Euro 2008 am dat iar peste Olanda, care ne-a învins cu 2-0, apoi am fost în aceeași grupă și în preliminariile pentru Mondialul din 2014, când am cedat cu 1-4 acasă și cu 0-4 în deplasare. Ultima „directă” a fost cea din 2017, 0-3 pe Arena Națională, într-un meci amical. 

Premii zilnice excepționale cu Calendarul EUROMASTERS! 

Winmasters vă oferă zilnic promoții speciale, pe care le găsiți în Calendarul EUROMASTERS. Intrați în contul dumneavoastră și verificați care sunt premiile oferite. Fie că e vorba de concursul de predicții, de freebet-uri (75, 100 sau 125 RON), merită să fiți pe fază pentru că nu aveți nimic de pierdut.