Avantaje si dezavantaje casa pariuri Unibet

Nu exista parior din Romania care sa nu fi auzit, sa se fi inregistrat sau macar sa intre de curiozitate pe site-ul casei de pariuri Unibet, cea mai apreciata din tara noastra. De altfel, Unibet a castigat in mai multe randuri titlul de cel mai bun operator online.
 

De ce aleg romanii sa parieze la Unibet?


Daca ai avut curiozitatea de a arunca un ochi pe site-ul Unibet, ai putut observa ca beneficiaza de o oferta foarte bogata. Si aici nu ne referim la faptul ca oferta contine sporturi pe care nu pariem de obicei sau chiar de care nu am auzit. In fond, majoritatea caselor de pariuri au in oferta lor foarte multe sporturi. Unibet se distinge insa atat prin numarul de competitii oferite, cat mai ales prin numarul mare de pariuri pentru un anumit meci. Sigur, primeaza meciurile de fotbal, insa nici celelalte sporturi aflate in prim-plan nu sunt neglijate. Aici ne referim la tenis, baschet, handbal, volei, fotbal american, Formula 1 etc. . Aici putem intalni insa si foarte multe pariuri non-sportive, legate de politica, de diverse premii sau emisiuni TV.
 
Un alt avantaj al acestei case pariuri online este acela al transmisiunilor live. Putine case pun la dispozitie aceasta facilitate, Unibet oferind multe transmisiuni live si nu doar din fotbal. Anual aceasta transmite nu mai putin de aproximativ 30 000 evenimente sportive, pentru a le vedea fiind necesar sa te loghezi, dar si sa ai o suma oricat de mica in cont sau sa fi efectuat un pariu in ultimele 24 ore. Printre evenimentele fotbalistice transmise se numara meciuri din campionate de top, cum ar fi La Liga sau Bundesliga, dar si meciuri din campionate mult mai slabe valoric. Programul transmisiunilor Unibet poate fi consultat accesand sectiunea ‘’Live Streaming’’ din meniul de Sporturi.
 

Toate aceste transmisii le poti vedea si pe telefon mobil sau tableta, prin intermediul aplicatiei Unibet Sports Betting, disponibila atat pe iOS, cat si pe Android. Sunt disponibile 3 aplicatii: una pentru pariuri Sportive, una pentru Poker  si alta pentru jocurile de Casino. Fiindca da, Unibet este una dintre putinele case online care, in afara faptului ca dispune de aplicatii pentru telefon si tableta, beneficiaza si de un soft de poker. Sa spunem, de asemenea, ca orice casa de pariuri care pune la dispozitii transmisiuni in direct beneficiaza si de o oferta bogata de pariuri live, iar Unibet nu face exceptie.
 

Sa nu uitam insa si de promotiile lunare avute de Unibet. Pana nu demult, aici puteai gasi si promotii vizand jocuri de cazino, insa, incepand cu 2017, acestea au fost scoase, ramanand ‘’doar’’ cele dedicate pariurilor sportive, pokerului si jocurilor de bingo. De punctat ca promotiile pentru poker sunt foarte bune, cel putin in opinia noastra, permitand tuturor sa obtina bilete la turnee de poker. Asta pe langa clasamentele intocmite pe baza punctelor pe care le obtii jucand poker, in urma acestor clasamente castigandu-se premii destul de mari.
 
Un alt avantaj al casei de pariuri Unibet vizeaza Cash-inul. Optiunea permite retragerea sumei de bani rezultata in urma pariului plasat oricand pe parcursul desfasurarii respectivului eveniment. Putem beneficia de aceasta optiune chiar si pentru anumite partide necunoscute, fie ca pariurile sunt simple, multiple, live sau pre-live.
 
Inregistreaza-te la Unibet pentru a incerca toate aceste avantaje >>>
 

Nicio casa de pariuri nu poate avea numai avantaje


Niciuna dintre casele online licentiate in Romania nu beneficiaza de toate avantajele avute de Unibet. Nu totul este insa roz la aceasta casa, sarindu-ne in ochi doua dezavantaje, ambele vizand efectuarea unui depozit sau a unei retrageri. Primul este acela ca nu putem efectua retrageri utilizand cardul Mastercard, iar a doua se refera la comisioanele pentru depuneri.
 
Astfel, la o depunere prin cardul de credit comisionul este de 2.5%, iar printr-o depunere cu Paysafecard acesta este de 3%. Sigur, nu este tocmai placut cand vezi asta, insa, ca sa fim sinceri, acel procent nu ne afecteaza prea tare, putand fi recuperat in urma unui singur pariu, fara a ne propune neaparat asta. Pentru a incheia capitolul depunerilor si retragerilor, sa spunem ca, pana acum cateva luni Unibet nu dispunea de metode de depozit cu ajutorul unui portofel virtual, lucru care era, pana la urma, de neconceput pentru o casa de un asemenea calibru. Acum insa avem posibilitatea de a efectua depozite prin Skrill si Neteller, neexistand comisioane prin aceste doua metode.
 
Trebuie sa amintim si de live chat si sa spunem ca acesta este valabil zilnic in limba romana, de la 11:00 la 23:00, insa uneori trebuie sa astepti o buna bucata de timp pentru a intra in direct cu operatorul. De-a lungul anilor Unibet a primit multe premii cu privire la cel mai bun operator in relatia cu clientii, insa acele vremuri par, incet-incet, sa apuna.
 

Concluzii


Avantaje Unibet
  • Oferta bogata
  • Transmisiuni directe
  • Aplicatie pentru mobil si tableta
  • Soft de poker
  • Promotii sportive, pentru poker si bingo
  • Posibilitatea de a retrage oricand pe parcursul meciului castigul in urma unui pariu efectuat (cash-in)
Dezavantaje Unibet
  • Imposibilitatea retragerii prin Mastercard
  • Comisioane la depunerea prin card si Paysafecard
  • Riscul asteptarii unui timp indelungat pentru a vorbi cu operatorul de la live chat