Romania Liga 1 Playout: Concordia Chiajna - Petrolul Ploiesti

Din punctul meu de vedere vad acest meci unul destul de accesibil pentru Concordia, in conditiile in care va intalni formatia de pe ultimul loc, care desi  practica un fotbal frumos, nu mai are aproape nicio speranta sa mai scape de retrogradare in acest sezon, distanta fata de locul care asigura macar barajul de mentinere, fiind una apreciabila, de 11 puncte.

 

 

Momentan Concordia ocupa locul 6 in clasamentul echipelor din Playout, loc de baraj pentru mentinerea in prima liga, avand mare nevoie de victorie in acest meci, luand in considerare ca pentru ei vor urma trei meciuri consecutive in deplasare, dintre care doua extrem de grele, cu echipe aflate in lupta directa in subsolul clasamentului, Voluntari si Poli Timisoara, si apoi la Craiova. 

Chiajna a avut un parcurs bun in acest Playout, reusind 2 victorii, 2 egaluri si o singura infrangere, cu un golaveraj de 5 goluri marcate si 3 primite, asadar are motive de a spera in continuare ca va participa si in sezonul urmator in prima liga din Romania.

Un mare plus pentru echipa ilfoveana este faptul ca au adus o serie de jucatori importanti in pauza competitionala, jucatori cu experienta care pe deasupra au confirmat asteptarile si s-au integrat in jocul echipei, reusind sa acopere golurile din toate compartimentele unde acestia erau descoperiti, precum atacantul ucrainean Artem Milevski, mijlocasul Christian Obodo, fundasul Patrice Feussi

 

In meciurile directe din sezonul competitional regulat, ambele meciuri dintre cele doua echipe s-au terminat la egalitate, 1-1 si respectiv 2-2.

 

De cealalta parte, Petrolul ocupa ultimul loc in clasament, cu doar 8 puncte acumulate, reusind in Playout o victorie, un egal, si 3 infrangeri, cu un golaveraj in oglinda fata de cel al Concordiei, 3 goluri marcate si 5 primite. Dupa cum spuneam, Petrolul da senzatia unui fotbal frumos si spectaculos, insa nu prea reuseste sa isi concretizeze ocaziile si sa acumuleze astfel puncte, acest lucru putand fi si din cauza locului din clasament, si a distantei mari fata de o eventuala salvare, presiunea spunandu-si astfel cuvantul in randul jucatorilor.

 

Asadar, nu cred ca va fi un meci usor pentru ei, insa la final Chiajna se poate dovedi echipa mai buna, mai in forma, cu jucatori mai experimentati si mai motivati, si sa reuseasca o victorie importanta in acest meci.

 

Predictie: victorie Concordia Chiajna; Cota: 1.99 la Winmasters