România are cota 19.00 la 888 Sport pentru o victorie cu Norvegia

Reprezentativa României nu mai are şanse de a termina pe primul loc în Grupa a 1-a a Seriei B din Liga Naţiunilor după ce a pierdut ultimele 2 meciuri, cu Norvegia şi Austria. "Tricolorii" au un moral mai bun după victoria din amicalul de miercuri cu Belarus şi vor încerca duminică să o bată la Bucureşti pe Norvegia, pentru a-şi lua revanşa după înfrângerea cu 4-0 din tur de la Oslo. Scandinavii au acelaşi număr de punncte ca Austria şi chiar dacă pornesc cu şansa a doua, încă mai speră la locul 1.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe meciul din Liga Naţiunilor. Mai exact, ai cota 19.00 pentru o victorie a românilor şi cota 12.00 pentru un succes al norvegienilor pe stadionul "Arena Naţională" din Bucureşti.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 15 noiembrie 2020, ora 21:45;
  • Pariază pe victoria lui România sau a lui Norvegia, la cotă de 19.00, respectiv 12.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe România şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 475 lei;
  • Dacă pariezi pe Norvegia şi aceasta câştigă la Bucureşti, vei obţine în cont pariuri gratuite de 12.00 x 25 lei = 300 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.50 pentru un suces al României, 3.50 remiza şi 2.08 pentru o victorie a Norvegiei.

Echipa naţională a României a încasat cel puţin un gol în ultimele 9 meciuri disputate. Apărarea este foarte vulnerabilă ia Norvegia are în ofensivă jucători de mare valoare precum Martin Ødegaard Erling Braut Håland, Alexander Sørloth sau Joshua King. Va fi un interesant, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!