Romania are cota 100 sa castige primul meci al preliminariilor EURO 2020

Pariaza pe un start cu dreptul al “tricolorilor” >>>

Prima partida nu va fi deloc usoara, avand in vedere ca ne deplasam in Suedia, insa rezultatele din ultimul timp ale “tricolorilor”, care nu au pierdut in ultimele 10 meciuri, ne fac sa speram la un rezultat bun cu gruparea scandinava. Daca si tu crezi asta te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 100 pentru victoria Romaniei cu Suedia.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (sambata, 19:00) introducand codul ZFBNIW. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Romaniei in partida cu Suedia. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

In cazul in care pariul tau este castigator ti se va rambursa cash instant miza, pentru ca restul pana la 500 lei sa il primesti ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 19:00, introducand codul ZFBNIW
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Romaniei in partida cu Suedia
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” miza se va rambursa cash instant, iar restul pana la cel mult 500 lei il vei primi sub forma de freebet
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook

Pariaza pe un start cu dreptul al “tricolorilor” >>>