România a devenit favorita grupei E la calificare! Cotă de top în oferta Winmasters pentru ca "tricolorii" să termine pe primul loc!

Victoria din partida cu Ucraina a schimbat complet calculele grupei și, implicit, cotele de la pariuri. Românii sunt cotați acum drept favoriți cerți la calificarea în faza următoare a Campionatului European, iar cota pentru clasarea pe primul loc e excelentă, 2.85 la Winmasters!

Evoluție spectaculoasă la bursa pariurilor

Cotată inițial cu șansa a treia în grupa noastră pentru a ajunge în optimile de finală, România e acum privită drept principala favorită, iar cota a scăzut de la 1.62 la 1.06. Următoarea în top e Slovacia, cu 1.14, urmată de Belgia, cu 1.22, și Ucraina, cu 2.55. Conform cotelor Winmasters, cel mai probabil e ca Ucraina să termine pe ultimul loc în grupă.  

Câștigi 5 RON și 5 freespins cu fiecare gol al României

Dacă ai cont la Winmasters și ai efectuat o depunere în ultimele 15 zile, atunci vei primi câte 5 RON și 5 freespins pentru fiecare gol al României. Deja, Winmasters a plătit utilizatorilor săi 100.000 de lei după victoria "tricolorilor" cu 3-0 în fața Ucrainei!

Cota 50.00 pentru calificarea în finala EURO 2024

România a urcat și în topul general, trecând de la o cotă de 200.00 pentru cucerirea trofeului, la o cotă de 125.00. Asta înseamnă că un pariu de 100 de lei ar aduce un câștig de 12.500 lei în cazul în care "tricolorii" s-ar impune în finala de la Berlin. De asemenea, cota pentru a prinde finala e 50.00 la Winmasters. Cu 100 de lei pariați, am putea obține 5.000 de lei.

Poți să prezici scorurile? Câștigi o parte din premiul de 22.000 RON

Dacă ai deja cont la Winmasters, atunci poți să participi în promoția EUROMASTERS, în care premiile totale sunt de 22.000 lei. Ceea ce trebuie să faci e să oferi pronosticurile tale cu scorurile partidelor de la EURO 2024 și, dacă te clasezi între primii 50 de utilizatori, vei obține partea ta din cei 22.000 de lei. 

Pariuri speciale pentru România la EURO 2024 

"Tricolorii" au multe alte cote de top în oferta Winmasters. De exemplu, Denis Drăguș e cotat cu 3.65 pentru a fi cel mai bun marcator al României la turneul final. Următorul în top e Nicolae Stanciu, cu o cotă de 3.80.

Același bookmaker propune o cotă de 50.00 pentru ca România să fie echipa care marchează cele mai multe goluri la EURO 2024.

Denis Man, al doilea favorit al turneului pentru a deveni cel mai bun pasator

Mijlocașul român Denis Man, care a oferit două assist-uri în victoria cu 3-0 contra Ucrainei, e cotat cu șansa a doua, la egalitate cu Kevin de Bruyne, pentru a ieși cel mai bun pasator al întrecerii. Principalul favorit e Bruno Fernandes, cu o cotă de 11.00, însă portughezul nu a dat nicio pasă de gol în primul meci, Portugalia vs. Cehia 2-1.

Pe locul 2, cu o cotă de 13.00, se află Denis Man și Kevin de Bruyne, jucători ce se vor întâlni sâmbătă în meci direct, iar pe locul 4 e Kylian Mbappé, cu o cotă de 17.00. Francezul a pasat decisiv în victoria echipei sale, 1-0 cu Austria.

Meciurile cu cele mai bune cote, cele cu marjă 0%

Cotele cu marjă de 0% sunt acelea la care casele de pariuri nu își adjudecă niciun procentaj din cote. Practic, ca să dăm un exemplu ușor de înțeles, e ca un fel de "scutire de comision", în sensul că agenția nu câștigă nimic pariurile pe rezultatul final și câștigătorul partidei. Asta înseamnă că respectivele cote sunt cele mai bune posibil de pe piață.