Roma, cine o opreşte pe Roma în Grupa A din Europa League? CFR?

CFR Cluj a început bine în Grupa A din Europa League, 2-0 la Sofia cu ŢSKA şi 1-1 la Cluj Napoca cu Young Boys Berna, însă a fost surclasată în în ultimul meci cu 5-0 pe "Stadio Olimpico". Dan Petrescu nu a putut conta pe mai mulţi titulari, care au fost accidentaţi sau pozitivi cu COVID-19, iar "Giallorossi" au profitat din plin. "Feroviarii" ar avea mare nevoie de un rezultat pozitiv cu AS Roma, pentru a continua să sper la calificarea în şaisprezecimi.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe evenimentul nr. 1 din acest an de la Cluj, un meci cu AS Roma. Mai exact, ai cota 26.00 pentru o victorie a românilor şi cota 10.00 pentru un succes al italienilor pe stadionul ""Dr. Constantin Rădulescu"" din Cluj Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până joi, 26 noiembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui AS Roma, la cotă de 26.00, respectiv 10.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 650 lei;
  • Dacă pariezi pe AS Roma şi aceasta câştigă în Gruia, vei obţine în cont pariuri gratuite de 10.00 x 25 lei = 250 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.95 pentru un suces al lui CFR Cluj, 3.85 remiza şi 1.82 pentru o victorie a lui AS Roma.

AS Roma nu are adversar în Grupa A pe care e clar, o va câştiga. Echipa antrenată Paulo Fonseca este în formă maximă şi în Serie A, unde a obţinut 3 victorii consecutive cu Fiorentina, Genoa şi Parma. Va reuşi campioana României o surpriză cu "La Lupa"? Rămâne de văzut dacă Dan Petrescu va reuşi să smulgă măcar un punct Romei. Pentru acest meci foarte interesant şi aşteptat cu sufletul la gură de suporterii "alb-vişinii", 888 Sport are o super promoţie pentru clienţii noi. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la 888 Sport.