Rochdale - Millwall, bătălie pentru Play-off-ul ligii a 3-a din Anglia !

Rochdale

Ambele echipe sunt in cautarea victoriilor pentru a ajunge in Play-off. Gazdele au pus capat serie de infrangeri si egaluri weekend-ul trecut, pe teren propriu, in fata celor de la Gillingham (4-1). In ultimele 9 partide dispuate in campionat au obtinut 8 puncte din 27 posibile, ceea ce inseamna ca nu se afla intr-o forma deloc buna.

Au primit 11 goluri in ultimele 5 partide si au marcat tot atatea. Chiar daca oaspetii presteaza un joc defensiv, ei vor incerca sa marcheze si sa castige in fata propriilor fani. Rochdale are 38 de goluri marcate in acest sezon in League One. Baietii lui Keith Hill nu au reusit sa inscrie in 18 partide disputate acasa in acest sezon.

Millwall

Oaspetii nu au reusit sa obtina toate cele 3 puncte puse in joc in deplasarea de la Bury de weekend-ul trecut, asa ca, in acest meci vor pleca cu sansa a doua.

In cursa lor catre Play-off au pornit puternic, dar in ultimele saptamani au prestat un fotbal mai slab. Baietii lui Neil Harris presteaza un joc defensiv, deoarece la celalalt capat al terenului sunt lipsiti de inspiratie. In aceasta etapa trebuie sa joace impotriva celor de la Rochdale, echipa ce nu a stralucit deloc in acest sezon si este o sansa pentru Milwall de a reporni la drum, dar totodata nu este de neglijat faptul ca baietii lui Keith Hill sunt insetati dupa victorii.

"Leii" au marcat in 12 din ultimele 16 partide disputate in deplasare, astelf ca ma astept ca si in aceasta seara sa-si faca simtita prezenta.


Pont: Ambele echipe marcheaza @ 1.62