Robin van Persie legat de o mutare soc la Rangers

Fostul atacant al celor de la Manchester United si Arsenal, Robin van Persie, ar putea fi in carti pentru o mutare soc pe Ibrox Park, la Rangers.

 

El este in continuare jucatorul lui Fenerbahce, insa jucatorul de leganda olandez este disperat sa paraseasca Turcia.

 

Atacantul, care a jucat impotriva lui Celtic in sezonul precedent de Europa League, a fost lasat in afara lotului in meciul de seara trecuta din calificarile pentru Liga Campionilor, formatia sa invingand acasa pe Monaco cu scorul de 2-1.

 

Acest lucru a alimentat zvonurile cum ca el se indreapta spre usa de iesire dupa mutarea in Turcia in luna iulie a anului trecut, ca urmare a despartirii de Manchester United.

 

 El a fost inclinat pentru o revenire in Anglia insa unele case de pariuri online au redus drastic cotele pentru o mutare a sa in Glasgow.

 

Van Persie avea o cota ieri de 11 pentru o mutare la Rangers, insa aceasta a fost scazuta acum pana la 1.60 sau blocata de multe case de pariuri online, cu formatia de pe Ibrox favorita clara sa obtina semnatura atacantului, urmata de Stoke la mare distanta ca si cota oferita.

 

Olandezul a dezvaluit in trecut faptul ca a fost foarte aproape de o trecere pe Ibrox in 2002. El juca la Feyenoord la acea vreme, insa Rangers nu a putut veni cu o oferta potrivita in ciuda eforturilor compatriotului olandez Dick Advocaat, care era managerul general pe Ibrox.

 

Zvonurile din social media au dus la pariuri masive pe aceasta mutare destul de putin probabila totusi, fortand casele de pariuri sa reduca mult cotele sau chiar sa blocheze aceasta optiune.

 

Cu toate acestea, atacantul are un salariu de 5 milioane de lire sterline in Turcia si inca mai are 2 ani de contract, iar Fenerbahce va cauta sa obtina o suma considerabila pentru jucatorul care i-a costat in jur de 4 milioane de lire sterline. Astfel, o revenire la cluburile bogate din Anglia Premier League inca pare cea mai probabila mutare pentru Van Persie.

 

Urmatorul club al lui Robin van Persie inainte de 3 Septembrie 2016 – Betfair

 

Stoke

3.5

Middlebrough

4

Leicester

7

Orice club din China

8

Everton

8

Ajax

17

West Ham

19

Arsenal

34