RK Krim Mercator - FC Midtjylland

Maine seara incepand cu ora 18:00, Kodljevo Arena din Ljubljana va gazdui partida dintre RK Krim Mercator si FC Midtjylland.


Echipa pregatita de Uros Bregar este cea mai titrata din Slovenia. In cei 34 de ani existanta, a cucerit de 22 de ori campionatul si de 2 ori Liga Campionilor. In ultimii ani, lotul echipei a suferit modificari majore. Noul sezon a inceput foarte bine. In campionatul intern ocupa primul loc cu maximum de puncte si cel mai probabil va termina din nou pe primul loc. In Liga Campionilor situatia este mai dificila. A terminat pe locul 3 in grupa A si s-a calificat cu 2 puncte in grupa principala, datorita victoriei obtinute pe teren propriu impotriva celor de la NFH Nyk.


FC Midtjylland vine dupa un sezon destul de bun. In campionat a terminat pe locul 3, iar in Liga Campionilor a ajuns pana in sfeturi, unde a fost eliminata foarte greu de Vardar. Cu Kristian Kristensen pe banca, noul sezon a inceput mult mai bine si dupa 15 etape ocupa locul seunc in campionatul intern. In Liga Campionilor ocupa doar ultimul loc cu 2 puncte si are nevoie neaparat de toate punctele puse in joc. Linn Blohm, Sabine Pedersen si Trine Troelsen sunt indisponibile pentru acest duel.


In sezonul precedent, cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, iar danezele s-au impus in ambele partide fara probleme. Midtjylland este o echipa foarte periculoasa pe contraatac si cred ca se va impune din nou @ 1.78 pe Unibet.


Sursa foto: Eurohandball