Returul de pe "San Paolo" !

Napoli

Acest meci este cel mai asteptat de fanii ambelor formatii, deoarece este cea mai puternica partida din Serie A. Acest meci va fi unul al orgoliilor, ambele echipe neplacandu-se una pe cealalta, iar din acest motiv partida devine una foarte interesanta.

Au pierdut locul 2 din campionat in fata Romei. Au obtinut doua victorii, doua infrangeri si un egal in ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu.

Juventus

Oaspetii se apropie de cucerirea unui nou titlul in campionatul italian, acest lucru fiind sustinut de faptul ca nici o echipa nu ii mai poate impiedica in a ridica trofeul la sfarsitul sezonului. Au acumulat 73 de puncte pana in prezent, dar pot termina cu 100 de puncte in cazul in care vor avea un final perfect. "Batrana Doamna" este in cautare de antrenor, deoarece antrenorul Max Allegri se va pensiona in vara acestui an.

Campionii au intensificat lucrurile dupa ce au pierdut la Fiorentina (2-1) in luna ianuarie a acestui an. Forma lor este incredibila, deoarece au trecut la un nou sistem dupa infrangerea suferita in deplasare: au castigat de 13 ori si au remizat o singura data in ultimele 14 partide disputate, acestea incluzand o victorie pe teren propriu in prima mansa a Cupei Italiei in fata celor de la Napoli (3-1), fiind a 5-a victorie in fata lor in ultimele 6 intalniri.

Au reusit sa castige 24 din cele 29 de meciuri disputate in campionat. Campioana este una dintre puterile Europei impreuna cu cei de la Real Madrid. Au marcat in proportie de 97% in deplasari si par gata sa continue forma lor invincibila pe San Paolo.


Pont: Ambele echipe marcheaza @ 1.75