Retur in Champions League

Chiar nu stiu cat mai sta Arsenal Wenger la Arsenal. Nu ii inteleg deloc mentalitatea. Daca as fi fost in locul celor de la Arsenal acest antrenor imbatranit era demult demis. Sa ai atatea sezoane la echipa si sa nu ai niciun trofeu castigat. 

Arsenal joaca foarte prost in ultima perioada. Astfel in ultimele sase meciuri jucate in toate competitiile echipa a pierdut de patru ori, printre care infrangere acasa cu Watford, dar si infrangeri in deplasare in Premier League la rivalele Liverpool si Chelsea, ambele cu acelasi scor 1-3. Arsenal a pierdut urat la Bayern, 1-5, o infrangere care i-a taiat de tot elanul. Pe cine a reusit sa invinga Arsenal in ultima perioada? Doar pe Sutton in Cupa si pe Hull acasa in Premier League. De la Arsenal vor lipsi Cazorla, Elneny si Ozil.
 

Bayern a revenit in fruntea Bundesligii, acolo unde ii era locul. Leipzig a fost doar temporar acolo, si era o chestiune de timp pana cand Bayern va reusi sa ajunga din nou lider in Bundesliga. Cum ne-am obsinuti Bayern domina fotbalul din Germania de foarte mult timp. Echipa are o serie de 19 meciuri consecutive fara infrangere, perioada in care a reusit 16 victorii, si trei rezultate de egalitate. Ultima infrangere a fost pe 23 Noiembrie in Champions League, in deplasarea grea de la Rostov. Atunci Bayernul lui Ancelotti a pierdut cu 2-3, insa oricum Bayern a lasat-o moale in acel meci deoarece era deja calificata in faza urmatoare a competitiei. Bayern nu va putea conta pe Boateng si Lahm, insa lotul si asa este destul de valoros.

Cred ca ambele echipe vor iesi la joc, si ma astept sa vedem iar multe goluri. Pronosticul meu este ca se vor inscrie peste 3.5 goluri. Cota 2.40 la Unibet.