Restartul Ligii I iti aduce 999 RON bonus

In acest weekend va reincepe sezonul de Liga I, pana la finalul sezonului regulat avand loc inca 5 etape. De departe cea mai tentanta promotie in vederea acestei etape de Liga I vine de la casa de pariuri Maxbet, care iti ofera posibilitatea de a castiga un bonus de 999 lei.


Nu mai astepta si ia bonusul >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Maxbet, fie ei vechi sau noi. Etapa cu numarul 22 va avea loc in intervalul 1-4 februarie, unul in care trebuie doar sa efectuezi o depunere de minim 50 lei. Pentru a obtine bonusul foloseste la depunere codul “RESTART”. Atentie, bonusul nu este disponibil daca efectuezi prima ta depunere pe site, insa asta se poate rezolva foarte usor, efectuand doua depozite. Poti avea un singur bonus activ in orice moment.


Despre recompensa

Restartul Ligii I iti aduce 999 RON bonus, valoarea acestuia fiind de 100% din depunere. Bonusul plus depunerea trebuie rulate de 7 ori in termen de 30 zile pe evenimente distincte cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Pariurile cu o miza mai mare de 500 lei nu vor fi luate in calcul la rulaj. Suma maxima ce poate fi transformata in bani cash la finalul rulajului este de 5 000 lei. Pariurile plasate pe tipurile de pariu Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt tip de pariu in urma caruia poti primi cota 1.00 nu se iau in calcul la rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei utilizand codul “RESTART” in perioada 1-4 februarie
  • Vei primi un bonus de 100% pana la 999 lei
  • Bonusul trebuie pariat in termen de 30 zile de 7 ori pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5


Nu mai astepta si ia bonusul >>>