Real Madrid vs Manchester City iti prezinta cota 13.0 sau 15.0 la victorie

Meciul „vedeta” al zilei de miercuri il reprezinta cel din Champions League dintre Real Madrid si Manchester City, din prima mansa a optimilor. Multa lume asteapta cu mare interes duelul din optimile de finala ale Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Manchester City. Ambele formatii se afla pe pozitia secunda in campionatele lor. In acest sezon de Champions League Real Madrid nu s-a descurcat grozav pe teren propriu, obtinand doar 5 puncte. De cealalta parte, Manchester City a obtinut 7 puncte in deplasarile din grupa Champions League. In vederea partidei de miercuri casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie. Vorbim de cota 13.0 pentru succesul gazdelor si 15.0 pentru cel al oaspetilor. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie inscrie-te la 888sport pana pe 26 februarie, ora 22:00. Adauga apoi pe bilet o selectie conform careia una dintre echipe va castiga in duelul Real Madrid vs Manchester City. Daca vei profita de cota marita vei putea in continuare sa obtii bonusul de inregistrare de la 888sport, in valoare de 100% din primul tau depozit, pana la 1 000 lei. Pe bilet poti plasa orice miza doresti, insa doar 25 lei se vor calcula la cota marita.

Despre recompensa

Ai cote marite la victorie in Real Madrid vs Manchester City, urmand a primi 325 lei, respectiv 375 lei daca pariul tau va fi „verde”. Castigul conform cotei de pe site il primesti cash, la fel ca dupa un pariu normal. Restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Conditiile de rulaj par dificile la prima vedere, insa nu sunt. Este adevarat, trebuie sa rulezi bonusul de 10 ori pe cote minime de 2.00. Ai insa la dispozitie 60 zile pentru a face asta.

Rezumat

  • Creeaza un cont la 888sport pana pe 26 februarie, ora 22:00
  • Plaseaza inainte de startul meciului un pariu pe duelul din Champions League dintre Real Madrid si Manchester City
  • Cel mult 25 lei se inmultesc cu aceasta cota marita
  • Eventualul castig conform cotei de pe site il primesti cash instant
  • Restul pana la cel mult 325 lei sau 375 lei ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe cote minime de 2.00 in termen de 60 zile

Bucura-te de spectacol si incaseaza bonusul