Real Madrid va transfera un jucator roman

Real Madrid a ratat titlul de campioană în acest sezon, pentru că este la 10 puncte de lidera FC Barcelona şi e greu de crezut că va mai putea recupera o diferenţă atât de mare. Echipa antrenată de Santiago Solari va încerca să se claseze pe locurile 2-4, pentru a nu rata calificarea în Liga Campionilor, să câştige Cupa Spaniei şi să triumfe din nou în cea mai puternică competiţie inter-cluburi din lume.


5c432eb690ffb_1547906742.jpg

Andrei Florin Raţiu, aproape de un transfer la Real Madrid

Preşedintele Florentino Pérez încearcă să întinerească lotul şi după ce l-a transferat recent pe mijlocaşul Brahim Díaz, în vârstă de 19 ani, de la Manchester City, a pus ochii pe un jucător român. Este vorba de fundașul dreapta Andrei Florin Raţiu, care joacă la echipa secundă a lui Villarreal CF. Conform AS.com, Real Madrid îl vrea foarte mult pe românul în vârstă de 20 de ani, iar transferul ar urma să se realizeze în următoarele zile. România s-a calificat la Campionatul European Under 21 care va avea loc în acest an în Italia, iar jurnaliștii spanioli consideră că Andrei Florin va fi convocat de selecţionerul Mirel Rădoi.

Românul ar putea ajunge pe "Santiago Bernabéu" încă din acest sezon

"Este un fundaș dreapta exploziv, foarte ofensiv și care se achită excelent și de sarcinile defensive", îl descriu cei de la AS pe jucătorul care s-a născut pe 20.06.1998 la Aiud (Alba). Din câte se pare, fundaşul dreapta Sergio López Galache, în vârstă de 19 ani ar urma să fie împrumutat, astfel că Andrei Florin Raţiu ar putea ajunge la prima echipă a Realului încă din acest sezon.

"Los Blancos" vor cumpăra în viitor tinere speranţe

Strategia "Los Blancos" este de a cumpăra în viitor cât mai mulţi tineri de mare talent, la un preţ cât mai mic şi a-i folosi la Real Madrid Castilla. Andrei Florin Raţiu locuieşte în Spania de la vârsta de 6 ani, după ce părinţii săi au plecat în această ţară pentru lucra. În acest sezon, Andrei Florin Raţiu a jucat în 14 meciuri pentru Villarreal "B", în liga a treia, înscriind un gol.

Deschide cont la Betano şi pariază pe meciurile din LaLiga!