Real Madrid - Betis, victorie necesară pentru gazde !

Real Madrid

Cursa catre titlul de campioni in La Liga este din nou pe muchie de cutit impotriva Barcelonei care este intr-o forma de top, iar madrilenii au suferit cateva esecuri.

Gazdele trebuie sa fie in forma maxima, dar Gareth Bale o sa lipseasca in aceasta seara ceea ce inseamna ca "BBC" nu o sa fie complet, dar nici Varane nu va fi prezent pe teren. Poate ca performanta lor din ultimele saptamani a venit fara Ronaldo si Bale la Eibar weekendul trecut, cand s-au impus fara probleme (1-4), dar nici o echipa nu are procentajul de castig de acasa al acestora si vor sa-si imbunatateasca raportul de 77% de castig.

Karim Benzema nu a avut cel mai bun sezon in tricoul lui Real, dar a aratat ca nu iroseste nici o ocazie de a marca in poarta adversarilor. Are 15 goluri marcate in toate competitiile in acest sezon si este probabil ca Betis sa nu scape fara gol din partea acestuia.
 

Betis

Ambele echipe au inscris in ultimele 5 meciuri si in 12 din ultimele 14, ceea ce sugereaza ca oaspetii vor marca pe Santiago Bernabeu. Au pierdut 67% din jocurile din deplasare si nu sunt intr-o mare forma, avand o victorie in ultimele 9 meciuri disputate.


Pont: 1/1 & peste 2.5 goluri @ 1.55