RB Leipzig vrea să o scoată pe PSG din Champions League! Ai cota 41.00 pentru o victorie pe "Parc des Princes"!

În sezonul precedent al Ligii Campionilor echipele Paris Saint-Germain şi RB Leipzig se întâlneau în semifinale. Atunci, "Les Parisiens" au câştigat cu 3-0 şi s-au calificat în finală. Sorţii au decis ca cele două formaţii să se întâlnească din nou, în Grupa H. Pe 4 noiembrie RB Leipzig o bătea acasă cu 2-1 pe PSG, însă ca să-şi ia cu adevărat revanşa, ar dori să o învingă şi acum pe "Parc des Princes", caz în care campioana Franţei ar cam rata calificarea în optimi.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe meciul din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 8.00 pentru o victorie a francezilor şi cota 41.00 pentru un succes al germanilor pe "Parc des Princes" din Paris.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până marți, 24 noiembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Paris Saint-Germain sau a lui RB Leipzig, la cotă de 8.00, respectiv 41.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Paris Saint-Germain şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 200 lei;
  • Dacă pariezi pe RB Leipzig şi aceasta câştigă pe "Parc des Princes", vei obţine în cont pariuri gratuite de 41.00 x 25 lei = 1.025 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.65 pentru un suces al lui PSG, 4.60 remiza şi 5.00 pentru o victorie a lui RBL.

"Les Rouge et Bleu" vin după un eşec la Monaco în campionatul Franţei, care nu contează, pentru că oricum îl vor câştiga. Ángel Di María, Neymar şi Kylian Mbappé vor juca sub presiune, pentru că în cazul unei înfrângeri cu "Die Roten Bullen", riscă să ajungă în Europa League sau chiar mai rău, ţinând cont că vor mai juca şi pe "Old Trafford" cu Manchester United. Aşadar va fi un meci extrem de interesant, care nu trebuie ratat. Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.