RB Leipzig are o cotă uluitoare pentru a răpune colosul Bayern!

Cel mai interesant meci al etapei a 10-a din campionatul Germaniei nu poate fi decât cel dintre primele două clasate, Bayern München şi RB Leipzig. Antrenorul Hans-Dieter Flick şi-a odihnit mai mulţi titulari în meciul cu Atlético de la Madrid din Liga Campionilor. În schimb, tehnicianul Julian Nagelsmann a avut un meci foarte greu în Turcia cu İstanbul Başakşehir, pe care l-a câştigat în prelungiri. Bavarezii sunt favoriţi, însă nu vor avea un meci uşor cu "Die Roten Bullen".

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote foarte atractive pentru a putea paria pe acest meci din Bundesliga. Mai exact, ai cota 7.00 pentru o victorie a lui Bayern München şi cota 41.00 pentru un succes al RB Leipzig pe "Allianz Arena".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 5 decembrie 2020, ora 19:30;
  • Pariază pe victoria lui Bayern München sau a lui RB Leipzig, la cotă de 7.00, respectiv 41.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Bayern München şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;
  • Dacă pariezi pe RB Leipzig şi aceasta câştigă "Allianz Arena", vei obţine în cont pariuri gratuite de 41.00 x 25 lei = 1.025 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.42 pentru un suces al lui Bayern München, 5.00 remiza şi 6.40 pentru o victorie a lui RB Leipzig.

"Die Roten" nu a primit niciodată gol acasă de la "Die Roten Bullen" în meciurile jucate în Bundesliga. Cu un succes, Bayern München se va distanţa la 5 puncte de RB Leipzig. Rămâne de văzut dacă băieţii lui Julian Nagelsmann vor reuşi să câştige în premieră pe "Allianz Arena" sau vor încerca o nouă remiză albă ca în sezonul precedent. Un asemenea meci are şi promoții pe măsură la 888 Sport, pe care nu ai voie să le ratezi. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.