Raspunde gratuit la 5 intrebari si poti castiga 5 000 RON cu meciurile din Liga I

Casa de pariuri Unibet a lansat si in acest sezon un concurs numit „Predictor”, concurs care vizeaza cu precadere meciurile din cupele europene si din Liga I. Pentru acest weekend vizata este Liga I, Unibet rasplatindu-te cu un jackpot de 5 000 lei daca esti singurul care anticipeaza corect 5 intrebari.

Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Unibet din Romania este eligibil la aceasta promotie. Pentru a vedea cele 5 intrebari trebuie in primul rand sa te loghezi la Unibet. Acceseaza apoi promotia numita „Castiga 5 000 RON”, dupa care apasa butonul „Joaca acum gratuit”. Iti vor aparea 5 intrebari din meciurile care se vor disputa in acest weekend in Liga I. Data limita pana la care poti trimite raspunsurile este 26 octombrie, ora 20:30. Dupa cum iti poti imagina, intrebarile nu sunt foarte usoare.

Spre exemplu, la prima intrebare trebuie sa alegi ce rezultat final (1X2) va avea loc intre Dinamo si Viitorul. La a doua intrebare trebuie sa intuim numarul golurilor in partida dintre Clinceni si Craiova. Apoi trebuie sa anticipam scorul corect in partida dintre Hermannstadt si FCSB. In partida dintre Botosani si Astra suntem provocati sa anticipam numarul de cornere. In fine, la ultima intrebare trebuie sa alegem scorul corect dintre Poli Iasi si CFR Cluj. Poti schimba pronosticurile de cate ori doresti pana la startul primului meci, insa nu poti trimite mai mult de un bilet.

Despre recompensa

Cinci raspunsuri iti pot aduce 5000 RON in acest weekend, in cazul in care vor raspunde corect mai multi la toate intrebarile premiul fiind impartit in mod egal. Banii sunt cash, fara conditii de rulaj. Castigatorii vor fi contactati in termen de 30 zile. Daca nimeni nu va raspunde corect la toate intrebarile nu va exista niciun castigator.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza promotia „Castiga 5 000 RON”
  • Pronosticheaza gratuit raspunsurile la cele 5 intrebari din meciurile de Liga I desfasurate in acest weekend 
  • Jackpotul de 5 000 lei este cash, fara conditii de rulaj

Nu rata sansa de a castiga fara nicio investitie