Rambursare de 400 RON daca ai ghinion la Australian Open

In afara Campionatului de Pariuri cu premii totale de 250 000 RON referitoare la Australian Open, casa de pariuri Unibet prezinta o promotie la care ti se va rambursa miza daca jucatorul pe care ai pariat pierde in mod dramatic. La ambele promotii poate participa orice utilizator Unibet, fie el nou sau vechi.Ce trebuie facut?


In primul tur in turneul masculin s-au inregistrat 3 situatii in care jucatorul care conducea cu 2-0 la seturi a pierdut meciul. Daca ai fi plasat un pariu conform caruia jucatorul care a avut victoria in mana a pierdut, miza ti-ar fi fost rambursata. Fiindca scopul promotiei este de a iti rambursa miza in cazul in care ai avut nesansa ca jucatorul ales de tine sa conduca la seturi cu 2-0, dar sa piarda meciul.


Nu este o promotie de care am dori sa beneficiem, fiind insa “mana cereasca” in cazul in care se petrece scenariul amintit mai sus. Pentru a  participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, fiind suficient sa plasezi un pariu pre-live pe victoria unui jucator (simplu masculin) la Australian Open. Rambursarea va fi cash, fara conditii de rulaj, miza minima pentru ca ea sa aiba loc fiind 25 RON, iar cea maxima 400 RON. Maxim vei primi o rambursare de 400 RON daca ai ghinion la Australian Open, pariurile cu mize mai mari nefiind rambursate.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet inscrie-te aici

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria unui jucator de pe tabloul de simplu masculin de la Australian Open

·         Daca jucatorul ales de tine pierde meciul dupa ce a condus cu 2-0 la seturi miza ti se va rambursa cash

·         Poti beneficia de promotie ori de cate ori se va ivi acest  ghinion 

·         Pentru a ti se rambursa pariul miza minima trebuie sa fie 25 RON, iar cea maxima  400 RON.


In cazul unui asemenea ghinion la Unibet vei fi rambursat cash