Rambursare cash daca vei pierde la Blackjack

Daca esti iubitor al jocurilor de cazino cu siguranta ai incercat cel putin o data  Blackjack, probabil singurul joc de cazino care nu depinde in totalitate de noroc. In vederea acestui joc, casa online Unibet ruleaza o promotie in urma careia vei primi 50 lei bani cash in cont daca vei avea pierderi minime de 50 lei.


Nu rata o astfel de promotie >>>Ce trebuie sa fac?

Promotia este valabila pana pe 2 decembrie, la ea putand participa toti utilizatorii Unibet care vor opta pentru promotie de pe pagina acesteia. Participa apoi la jocurile de Blackjack, live sau non-live, pentru a putea beneficia de rambursare trebuind sa joci minim 10 maini in orice zi. Daca pierderile nete la sfarsitul unei zile sunt de cel putin 50 lei Unibet iti va rambursa 50 lei cash, fara a fi nevoie de rulaj. Spre exemplu, daca intr-o zi ai castigat 1 000 lei si ai pierdut 1 050 lei vei putea beneficia de recompensa, insa daca ai pierdut 1 049 lei nu o vei putea obtine.


Astfel, vei obtine o rambursare cash daca vei pierde la Blackjack, suma de bani fiind creditata in contul tau a doua zi lucratoare, pana la ora 17:00. Recompensa poate fi obtinuta o singura data, indiferent de numarul de zile in care ai avut pierderi nete de cel putin 50 lei. Promotia este disponibila atat pe desktop, cat si pe mobil.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia „Joaca Blackjack fara riscuri” de pe pagina acesteia
  • Participa la jocul de Blackjack live sau non-live pana pe 2 decembrie
  • Daca la sfarsitul unei zile vei avea o pierdere neta de minim 50 lei, ti se vor rambursa 50 lei cash, fara cerinte de rulaj


Nu rata o astfel de promotie >>>