Qarabag - Plzen

Qarabag - Plzen este una dintre confruntarile din returul preliminariilor Ligii Campionilor, avand-o pe echipa gazda favorita sa obtina calificarea in runda urmatoare!

 

In primul rand, cehii de la Plzen nu au facut cine stie ce meci stralucit in partida tur, incheiata cu un egal sec, 0 la 0 , si nu cred ca vor reusi mai mult pe terenul celor din Azerbaidjan!

 

In al doilea rand, Plzen pare echipa mai valoroasa, avand o cota de piata de 20 de milioane de euro conform siteului "transfermarkt", dublu in comparatie cu Qarabag si nu s-a vazut mai deloc in partida tur acest lucru. Echipa din Plzen este superioara din punct de vedere valoric si inferioara la capitolul practica, dar victoriile se obtin pe teren!

 

Pe de alta parte Qarabag este campioana Azerbaidjanului, reusind performanta sa termine campionatul la o diferenta de 22 de puncte de locul 2. In plus, pe teren propriu a reusit sa adune 2.6 puncte/meci, fapt care cred ca va fi decisiv in obtinerea calificarii.

 

Nu in ultimul rand, Plzen este o echipa care de obicei joaca bine pe teren propriu si destul de slab in deplasari In partida tur, campioana Cehiei reusit "performanta" sa faca doar un scor de egalitate.

 

In concluzie, cred ca azerii au o echipa mai puternica si vor face un meci bun pe teren propriu, in fata cehilor, si cel mai probabil se vor califica, dar pentru mai multa siguranta recomand urmatorul pont: 1X @1.48 la Unibet .