PSG are o cotă uriaşă pentru a răpune "monstrul" Bayern în sferturile Champions League!

Pe 23 august 2020, a avut loc pe "Estádio da Luz" din Lisabona, finala Ligii Campionilor din sezonul 2019-2020, între Bayern München şi Paris Saint-Germain. "Die Roten" s-au impus cu scorul de 1-0, câştigând pentru a 6-a oară trofeul. Unicul gol al finalei a fost marcat de francezul Kingsley Coman, în minutul 59. Acum cele două echipe se vor întâlni în prima manşă a sferturilor de finală, manşa a doua urmând a se disputa pe 13 aprilie 2021 la Paris pe stadionul "Parc des Princes".

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest super meci din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 10.00 pentru o victorie a germanilor şi cota 21.00 pentru un succes al francezilor pe "Allianz Arena" din München.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până marți, miercuri, 7 aprilie 2021, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Bayern München sau a lui Paris Saint-Germain, la o cotă de 10.00, respectiv 21.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;

Dacă mizezi pe Bayern München şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 250 lei;

Dacă pariezi pe Paris Saint-Germain şi aceasta câştigă pe "Allianz Arena", vei obţine în cont pariuri gratuite de 21.00 x 25 lei = 525 lei;

Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;

Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;

Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.95 pentru un suces al lui Bayern München, 3.90 remiza şi 3.85 pentru o victorie a lui Paris Saint-Germain.

În weekend-ul trecut Bayern München a câştigat în Bundesliga cu 1-0 pe terenul principalei contracandidate la titlu RB Leipzig şi s-a distanţat la 7 puncte de aceasta. Echipa antrenată de Hans-Dieter Flick a cam rezolvat problema titlului care va fi al 9-lea consecutiv şi se va putea concentra de acum la "dubla" cu "Les Rouge et Bleu". Paris Saint-Germain a pierdut acasă în Ligue 1, 0-1 cu Lille OSC şi este pe locul 2 în clasament, la 3 puncte de "Les Dogues". Antrenorul Mauricio Pochettino încă mai are timp să redreseze echipa, însă ca să să-şi consolideze poziţia iar Nasser Al-Khelaifi să-l păstreze şi în sezonul viitor, ar trebui ca "Les Parisiens" să-i elimine pe bavarezi... Va fi un meci foarte interesant, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!