Promotiile lunii aprilie la Unibet poker

Dupa cum ne-a obisnuit in ultimele luni, casa de pariuri Unibet ofera multe promotii si pentru aprilie la poker, premiile fiind spectaculoase.
 

Misiunea lunii aprilie


In fiecare luna Unibet lanseaza o misiune la poker, una care poate fi indeplinita pe parcursul intregii luni. Si de aceasta data ni se propun 5 pasi, fiecare avand 3 cerinte, la finalul carora vom castiga o recompensa constand fie in puncte bonus, fie in bilete de poler. Multe dintre aceste cerinte sunt usor de indeplinit, gasind insa si unele care vor necesita mai mult timp pentru rezolvare. Cei 5 pasi trebuie completati in ordine, cerintele fiecarui pas putand fi completate insa in ce ordine doresti.
 
 
Pentru finalizarea primilor doi pasi din aprilie recompensa consta in 50 puncte bonus, iar pentru finalizarea celui de-al treilea in 200 puncte bonus. Daca ai suficiente astfel de puncte in cont, le poti preschimba in bani. Dintre cele 9 cerinte din cadrul celor 3 pasi, cea mai dificila ni se pare cea conform careia trebuie sa-ti dublezi valoarea de start in orice joc cash Banzai, cerinta care se regaseste la primul pas. Nici cerinta de la pasul 2 conform careia trebuie sa castigi minim 3 maini la showdown, in 3 zile din 7, la orice joc cash Hold’em, nu putem spune ca este tocmai usoara.
 
Pasul 4 te recompenseaza cu un bilet la misiunea GTD de 1 000 euro, iar ultimul pas cu un bilet la misiunea GTD de 3 000 euro. Cerintele pasului 5 nu ne vor crea nicio dificultate, insa nu la fel putem spune si despre cele ale pasului 4. Aici trebuie sa terminam pe locurile in bani la un turneu non-freeroll, sa eliminam minim un jucator in turnee ‘’Bounty’’ si sa castigam 5 maini la jocurile cash atunci cand avem butonul de dealer. Sigur, pentru un jucator cu experienta aceste cerinte nu reprezinta nicio problema.
 

Turneu de poker cu premii de 6 000 euro in aprilie


Un turneu de poker care ni se pare foarte interesant se va desfasura pe intreaga perioada a lunii. Pentru a urca in clasamente, doua la numar, trebuie sa elimini cat mai multi jucatori din turnee bounty non-freeroll. Astfel, daca vei juca in turnee bounty cu buy-in de 1 euro si 2 euro vei primi un punct in clasament pentru fiecare jucator eliminat. Daca vei face asta intr-un turneu cu buy-in de 4 euro vei primi 1.5 puncte. Aceste puncte vor conta pentru clasamentul cu buy-in mic.
 

In clasamentul cu buy-in mare vor conta turneele cu taxa de intrare de 10 euro si 20 euro. Astfel, la cele cu buy-in de 10 euro vei primi un punct pentru fiecare jucator eliminat, iar la cele cu buy-in de 20 euro vei obtine 1.5 puncte. Retine ca doar cele mai mari 20 punctaje ale tale vor conta in clasament. Daca te decizi sa concurezi in ambele clasamente, pentru a avea o sansa mai mare la premii, vor conta cele mai bune 20 rezultate folosind buy-inuri mici, dar si cele mai bune 20 folosind buy-inuri mari.
 
Evident, premiile difera in functie de clasament, cel cu mize mici oferind premii mai mici decat cel cu mize mari. Astfel, daca vei juca mize mici vei obtine 500 euro  daca te vei clasa primul, 300 euro daca vei fi al doilea si 200 euro daca vei ocupa pozitia a treia. Aici sunt premiati primii 40 jucatori, ocupantii locurilor 21-40 primind 12.5 euro. In ceea ce priveste clasamentul cu mize mari, primul va obtine 1 000 euro, al doilea 600 euro, al treilea 400 euro si asa mai departe pana la cei de pe locurile 21-40, care vor primi 25 euro. Clasamentele sunt actualizate zilnic, putand fi consultate pe pagina promotiei. Platile vor fi efectuate cash in termen de 72 ore de la incheierea turneului.
 

Castiga insutit cu cea mai buna mana


Promotiile lunii aprilie la  Unibet poker sunt 3, ultima, dar nu cea din urma, propunandu-ne ceva inovativ la mesele cash Hold’em si Omaha, la care vei castiga in stil mare. Astfel, daca realizezi cea mai buna mana intr-un interval orar bine delimitat, vei obtine un premiu de 100 ori mai mare decat big blindul mainii castigatoare. Castigatorul se va alege la fiecare 20 minute intre orele 03:00 si 05:00, 11:00 si 14:00, respectiv 17:00 si 19:00 in fiecare zi a lunii. Intervalele de 20 minute sunt 17:00-17:19 17:20-17:39 etc. . Atentie, pentru a fi eligibil la aceasta promotie nu trebuie sa ajungi la showdown.
 

Poti monitoriza mana castigatoare curenta pentru fiecare joc si timpul ramas pana la urmatoarea premiere prin intermediul pictogramei din lobby-ul de poker sau de la fiecare masa cu bani reali. Daca ai avut cea mai mare mana in cele 20 minute ale intervalelor orare, premiul va fi creditat instant in cont. Daca doi sau mai multi jucatori obtin aceeasi cea mai buna mana in acelasi interval de 20 minute, premiul de 100 big blinduri il va castiga jucatorul care a obtinut primul acea mana.
 
Inregistreaza-te AICI pentru a te putea bucura de aceste promotii >>