Promotii Unibet poker octombrie 2017

In fiecare luna la casa online Unibet pasionatii pokerului descopera doua sau trei promotii, pentru unele premiile putand fi obtinute de toata lumea. Este si cazul celor doua promotii din octombrie oferite de Unibet poker.
 

1. Misiunea lunii octombrie


In fiecare luna Unibet poker prezinta “Misiunea lunii”, aceasta continand 5 etape, fiecare avand cate 3 cerinte. In octombrie recompensele constau in puncte bonus sau in bilete la turnee de poker. Etapele trebuie parcurse in ordine, insa cerintele fiecarei etape le poti indeplini in orice ordine doresti.
 
In prima etapa niciuna dintre cele 3 cerinte nu creeaza dificultati, recompensa constand in 35 puncte bonus. In etapa secunda avem doua cerinte ceva mai dificile. Este vorba de finalizarea in bani in orice turneu non-freeroll, precum si atingerea flopului de 10 ori la un joc cash Omaha Banzai, pentru ca ziua urmatoare sa faci acelasi lucru la Hold’em Banzai. Recompensa pentru finalizarea celei de-a doua etape iti aduce 100 puncte bonus.  A treia etapa te recompenseaza cu acordarea unui bilet la turneul “Misiunea 1000 euro”, care va avea loc pe 5 noiembrie, incepand cu ora 20:30. Si aici avem cateva cerinte ceva mai dificile. Este vorba despre atingerea flopului de 10 ori la orice masa cash Omaha, dar si de eliminarea a minim un jucator in orice turneu non-freeroll care sa contina cuvantul “Bounty”.
 
 
Pentru finalizarea etapei a patra vei primi 200 puncte bonus, cerintele nefiind foarte usoare, in special daca esti incepator in ale pokerului. Prima spune sa iti dublezi miza initiala adusa la masa in orice joc cash Omaha Banzai. A doua va fi finalizata daca vei castiga 5 maini la orice joc cash atunci cand ai butonul de dealer in mana, iar a treia daca vei termina pe locurile care castiga bani la doua turnee sit&go.
 
Finalizarea ultimei etape te va recompensa cu un bilet la “Misiunea 3000 euro”, turneu care se va desfasura pe 5 noiembrie, la 21:30. Aici avem doua cerinte ceva mai dificile. Este vorba despre atingerea flopului de 10 ori in orice joc cash Omaha, pentru ca ziua urmatoare sa faci acelasi lucru la Hold’em. A doua cerinta spune sa finalizezi un Sit&go, pentru ca ziua urmatoare sa castigi 5 maini de la Big Blind in orice joc cash, iar in urmatoarea zi sa joci un turneu cu mese multiple (MTT).
 

2. Fiecare saptamana a lunii octombrie iti aduce un bilet la poker


Atat puncte bonus, cat si bilete pentru turnee de poker iti ofera si promotia referitoare exclusiv la turnee.  Sa specificam ca punctele bonus pot fi convertite chiar si in bani cash daca ai suficiente in cont. Prima etapa se desfasoara pana pe 8 octombrie, trebuind ca in 3 zile la rand (6, 7 si 8 octombrie) sa joci doua turnee cu buy-in minim de 1 euro. Asadar, trebuie sa te grabesti daca vrei sa obtii recompensa, una care este, totusi, destul de modesta, constand in acordarea a 50 puncte bonus.
 
 
Recompensa pentru finalizarea celei de-a doua etape consta intr-un bilet la un turneu No Limit cu buy-in de 4 euro. Pentru a-l obtine trebuie sa joci 3 turnee cu buy-in minim de 1 euro timp de 4 zile (3 pe zi) intre 9 octombrie si 15 octombrie, indiferent daca zilele in care faci asta sunt sau nu consecutive. In a treia etapa vei capata un bilet la un turneu No Limit cu buy-in de 10 euro, pentru asta trebuind sa joci 4 turnee timp de 5 zile la rand cu buy-in minim de 4 euro in intervalul 16 octombrie – 22 octombrie.
 
In fine, ultima saptamana, care va incepe pe 23 octombrie si se va incheia pe 31 octombrie, te va recompensa cu un bilet la un turneu No Limit cu buy-in de 25 euro. Pentru a-l obtine trebuie  sa joci 5 turnee timp de 6 zile, fiecare turneu avand buy-in minim de 4 euro. De mentionat ca etapele nu trebuie parcurse in ordine. Spre exemplu, nu este obligatoriu sa finalizezi prima etapa pentru a o incepe pe cea de-a doua.
 

Indeplineste cerintele si castiga biletele la poker