Promotii Unibet poker luna mai

Cand debuteaza o noua luna, un singur lucru e clar in ceea ce priveste casa de pariuri Unibet si anume ca vom gasi cateva promotii de poker, traditie care se pastreaza de cativa ani.
 

Misiunea lunii


Vom incepe cu misiunea lunii mai, acolo unde, ca in fiecare luna din ultima perioada, avem sansa de a castiga puncte bonus si tichete pentru turnee de poker. Misiunea consta in 5 pasi, fiecare pas continand 3 cerinte. Pasii trebuie sa-i indeplinim pe rand (de la 1 la 5), iar cerintele unui pas in ce ordine dorim.
 
 
Primii doi pasi te recompenseaza cu 50 puncte bonus fiecare, cea mai dificila cerinta intalnind-o la primul pas, conform acesteia trebuind sa iti dublezi miza de start (suma cu care ai intrat) in orice joc Banzai cu bani reali. La pasul 2 cea mai dificila misiune consta in castigarea, in 3 zile dintr-un interval de 7, a trei maini prin showdown la orice joc  pe bani reali. Misiunea in sine nu este grea, insa poate necesita o investitie mare.
 
In pasul 3 recompensa consta intr-un tichet special la turneul ‘’Misiunea de 1 000 euro GTD’’. Aici niciuna dintre cerinte nu ne va crea dificultati. Poate doar cea conform careia trebuie sa termini in bani intr-un turneu non-freeroll, insa nu credem ca asta va fi prea greu, in special daca sunteti un jucator cumpatat.
 
Recompensa la pasul 4 consta in 200 puncte bonus, niciuna dintre cerinte nefiind grea. In fine, la ultimul pas ni se ofera un tichet la ‘’Misiunea de 3 000 euro GTD’’. Aici niciuna dintre cerinte nu este prea usoara, cel putin pentru un incepator. Prima ne cere sa eliminam minim un jucator dintr-un turneu Bounty (cu recompense) non-freeroll, a doua sa atingem flopul de 10 ori la orice joc  cash Omaha, pentru ca ziua urmatoare sa facem acelasi lucru la jocurile cash Hold’em. Conform ultimei cerinte, trebuie sa castigam 5 maini in orice joc cash atunci cand avem butonul de dealer in fata noastra (in mana).
 
Turneul ‘’Misiunea de 1 000 euro’’ va incepe pe 4 iunie, ora 15:30, iar ‘’Misiunea de 3 000 euro’’ o ora mai tarziu. Pasii pot fi completati pana pe 31 mai, neexistand nicio presiune. Toate cerintele sunt usoare daca stii regulile de baza ale pokerului. In cazul in care nu ai mai auzit de Banzai pana acum, nu e cazul sa intri in panica, acest joc fiind versiunea scurta a Hold’emului.
 

Castiga 1 000 euro in fiecare saptamana din mai


Ultima luna a primaverii ne surprinde cu un turneu ce are premii totale de 35 000 euro. De fapt, beneficiem de 4 mini-turnee, in fiecare saptamana a lunii desfasurandu-se cate unul, fiecare recompensandu-l pe primul clasat cu 1 000 euro bani cash. Punctele pot fi obtinute jucand la mese cash cu mize intre 10 euro si 100 euro. Cu cat va fi mai mare miza, cu atat punctele se vor multiplica de mai multe ori.
 
 
In imaginea de mai sus puteti vedea numarul de puncte normal acordat daca indepliniti o anumita cerinta zilnica, saptamanala sau nelimitata. Daca va asezati la mesele NL/PL 10 multiplicatorul va fi 1 (punctele vor fi aceleasi din imaginea de mai sus), daca o faceti la mesele NL/PL25 si NL/PL50 multiplicatorul va fi 1.5, iar la mesele NL/PL100 va fi 2. Punctele se vor obtine doar daca veti atinge flopul (avand cartile in mana).
 

Care sunt castigurile?


Prima saptamana a inceput pe 1 mai si se va incheia pe 7 mai, a doua va incepe pe 8 mai si se va termina pe 14 mai, a treia va debuta pe 15 mai si se va incheia pe 21 mai, iar ultima va incepe pe 22 mai si se va incheia pe 31 mai. Dupa cum spuneam la inceput, primul clasat va castiga 1 000 euro in fiecare dintre cele 4 saptamani. In primele 3 saptamani al doilea clasat va obtine 800 euro, al treilea 700 euro, al patrulea 600 euro, al cincilea 400 euro, cei de pe locurile 6-10 vor castiga 300 euro, cei de pe 11-20 vor lua 200 euro, iar cei de pe 21-30 se vor alege cu 100 euro. In ultima saptamana locurile cu premii cresc la 50, distribuirea lor fiind aproape identica.
 
 
Clasamentele pot fi vizualizate in timp real in sectiunea ‘’poker’’, sub-sectiunea ‘’clasamente poker’’, premiile fiind creditate in maxim 3 zile de la incheierea fiecarui clasament.
 

Participa la jocuri cash si castiga 1 000 euro pe saptamana


Alte 4 mini-turnee care se vor desfasura in fiecare luna a lunii mai ne sunt oferite in sectiunea de poker, structura premiilor fiind asemanatoare cu promotia precedenta. De data asta, fondul de premii este identic in fiecare saptamana, primul clasat primind 1 000 euro, al doilea 550 euro, al treilea 400 euro, al patrulea 300 euro, al cincilea 250 euro, ocupantii locurilor 6-10 vor lua 200 euro, cei ai locurilor 11-20 vor primi 150 euro, iar celor de pe 21-30 le vor fi creditati 125 euro.
 
 

Cum obtin punctele?


Prima saptamana a inceput pe 1 mai si se va incheia pe 7 mai, a doua va incepe pe 8 mai si se va termina pe 14 mai, a treia va debuta pe 15 mai si se va incheia pe 21 mai, iar ultima va incepe pe 22 mai si se va incheia pe 31 mai. Vei obtine puncte pentru fiecare flop atins la mesele cash. Astfel, pentru flopuri atinse in NL200 (1 euro/2 euro) vei obtine 1 punct, pentru flopuri atinse in PL200 (1 euro/2 euro), respectiv NL400 (2 euro/4 euro) si/sau NL800 (4 euro/8 euro) vei obtine 1.5 puncte, iar pentru fiecare flop atins in PL400 (2 euro/4 euro) si/sau PL800 (4 euro/8 euro) vei obtine 2 puncte.
 
Partea interesanta acum vine, deoarece vei obtine 1 punct pentru fiecare euro pierdut intr-o anumita zi, pana la 150 puncte si 1 punct, pana la 450, pentru fiecare euro pierdut intr-o saptamana. Evident, punctele vor fi acordate daca pierderile vor fi nete.
 
Clasamentul poate fi vizualizat in sectiunea ‘’Poker’’, subsectiunea ‘’clasamente poker’’. Premiile vor fi cash si vor fi creditate in maxim 3 zile de la incheierea fiecarei saptamani.
 
Sursa feat.5: www.pokerupdate.com