Promotii Unibet poker in luna martie

Prima luna a primaverii este bogata in promotii privind pokerul la casa online Unibet. Aceasta ne prezinta 3 astfel de promotii, care vor dura intreaga luna, eligibili fiind toti utilizatorii Unibet.
 

Misiunea lunii martie iti aduce puncte bonus si bilete la poker


In fiecare luna Unibet ne propune misiunea lunii la poker, una care consta in 5 pasi, care trebuie completati in ordine, nu pe sarite. Pentru fiecare pas completat veti primi in aceasta luna puncte bonus sau bilete la turnee de poker. Misiunea poate fi completata oricand pe parcursul lunii, fiecare dintre cei 5 pasi avand 3 cerinte, care pot fi incepute in orice ordine.
 
Pentru finalizarea primului pas al lunii martie recompensa consta in 50 puncte bonus. Daca vei avea indeajuns de multe puncte bonus le vei putea preschimba in bani. Toate cerintele primului pas sunt usoare, dupa ce le finalizezi putand sa treci la pasul al doilea, acolo unde recompensa consta in 50 Shop Bonus. Cea mai grea cerinta aici ni se pare cea conform careia trebuie sa ne dublam miza de start (bani reali) in orice joc cash Banzai.
 

La al treilea pas vei primi 200 puncte bonus daca vei termina pe locurile premiate in bani orice turneu non-freeroll, daca vei juca 3 zile la rand ce putin un turneu sit&go si daca vei elimina cel putin un jucator dintr-un turneu non-freeroll cu numele bounty. Cerintele celui de-al patrulea pas ni se par destul de usor de indeplinit. Recompensa consta intr-un bilet la turneul special ‘’Misiunea 1 000 euro GTD’’. 
 
In schimb, cerintele ultimului pas ni se par cele mai dificile, prima dintre ele spunand sa elimini cel putin un jucator in orice turneu bounty non-freeroll. Pentru ca a doua cerinta sa fie incheiata cu succes trebuie sa atingi flopul avand cartile in mana la orice joc cash Omaha, pentru ca ziua urmatoare sa faci acelasi lucru la orice joc cash Hold’em. A treia si ultima cerinta va fi finalizata daca vei castiga 5 maini in orice joc cash avand ‘’in mana’’ (in fata) butonul de dealer. Recompensa pentru finalizarea acestui ultim pas consta intr-un bilet la turneul special ‘’Misiunea 3 000 euro GTD’’. Turneele speciale cu 1 000 euro garantati si 3 000 euro garantati vor avea loc pe 2 aprilie orele 19:30, respectiv 20:30. Cei 5 pasi pot fi vazuti atat pe pagina promotiei, cat si in camera de poker.
 

Mesele cash iti pot aduce 1 000 euro saptamanal

 
Unibet nu ne ofera doar misiunea lunii martie, ci si alte doua promotii vizand pokerul. Una dintre ele ne ofera sansa de a castiga 1 000 euro pe saptamana la mesele cash, iar partea cea mai buna este aceea ca nu trebuie sa castigi o mana pentru a acumula puncte in clasament. Da, ai citit bine. Tot ce trebuie sa faci este sa vezi flopul avand cartile in mana. Asta inseamna ca te poti arunca dupa ce vezi cartile de pe flop pentru a acumula puncte, nu insa si inainte.
 
Astfel, vei obtine 1 punct in clasament pentru orice flop atins intr-un joc cash Hold’em cu blindurile de 1 euro/2 euro, 1.5 puncte pentru orice flop atins in jocurile Omaha de 1 euro/2 euro, respectiv in cele Hold’em de 2 euro/4 euro sau 4 euro/8 euro. Punctajul cel mai mare, de 2 puncte, il vei obtine daca vei atinge flopul in jocurile Omaha de 2 euro/4 euro, respectiv 4 euro/8 euro.
 

Spuneam la inceput ca avem 4 turnee diferite. Astfel, primul turneu va avea loc intre 1 martie si 7 martie, al doilea intre 8 martie si 14 martie, al treilea intre 15 martie si 22 martie, iar al patrulea intre 23 martie si 31 martie. In fiecare turneu vor fi premiati primii 30 clasati, primul luand 1 000 euro, al doilea 800 euro, al treilea 700 euro, al patrulea 600 euro, al cincilea 400 euro. Cei de pe locurile 6-10 vor lua 350 euro, cei ce se vor clasa pe locurile 11-20 se vor alege cu 275 euro, iar ultimii 10 vor primi 200 euro. Clasamentul este updatat zilnic si poate fi vizualizat pe pagina promotiei sau in sectiunea ‘’Poker’’, sub-sectiunea ‘’Clasamente Poker’’.
 

Castiga puncte bonus si bilete jucand turnee sit&go  


Ultima dintre aceste promotii Unibet luna martie se refera exclusiv la turneele sit&go (SNG), premiile constand in bilete in valoare de 2 euro, 10 euro si 20 euro la turnee SNG. Fiecare saptamana a lunii iti aduce unul din aceste premii, cerintele pentru a le obtine fiind destul de simple. Promotia este deschisa tuturor utilizatorilor.

Apasa AICI pentru a-ti deschide un cont la Unibet 
 
Prima saptamana dureaza pana pe 7 martie, insa in acest moment nu mai poti participa, deoarece cerinta este aceea de a juca turnee SNG timp de 3 zile. Recompensa era oricum, una mai degraba modesta, constand in 100 puncte bonus. A doua saptamana incepe pe 8 martie, incheindu-se pe 14 martie, recompensa constand intr-un bilet de 2 euro la orice turneu SNG. Pentru a o obtine trebuie ca in acest interval sa participi zilnic la 4 turnee SNG cu 5 locuri, indiferent de miza, timp de 4 zile.
 
 
A treia saptamana se va desfasura intre 15 si 21 martie, recompensa fiind un bilet de 10 euro la un turneu SNG. Pentru asta trebuie sa participi zilnic la 6 turnee SNG cu 5 locuri si cu o miza minima de 2 euro, timp de 5 zile. Recompensa cea mai mare vine in ultima saptamana, aceasta constand intr-un bilet de 20 euro la un turneu SNG. Pentru a o obtine trebuie doar sa participi zilnic la 8 turnee SNG cu 5 locuri si cu o miza minima de 4 euro, timp de 5 zile. Poate parea mult, dar sa nu uitam ca intr-un turneu SNG cu 5 locuri primele doua vor fi premiate. Asadar, daca nu vei participa la aceste turnee doar de dragul de a juca, ai sanse mari ca dupa cele 5 zile, in care ai jucat 40 turnee, sa fii pe profit.