Promotii Unibet poker februarie 2017

Doar trei sunt casele de pariuri online licentiate in Romania care ne ofera oportunitatea de a juca poker. Dintre acestea cele mai multe promotii le gasim, fara nicio indoiala, la Unibet (click aici pentru recenzie).
 

1. Ligile Unibet iti aduc premii de 15 000 euro


In februarie aceasta casa online ne atrage cu nu mai putin de 3 promotii destinate pokerului. Cea mai interesanta dintre aceste promotii Unibet poker februarie 2017 beneficiaza de un fond total de premiere de 15 000 euro. Concursul pune la dispozitie 3 clasamente, neavand vreo legatura intre ele, astfel ca oricine poate juca pentru toate cele 3 categorii. In aceste clasamente poti intra doar daca vei juca anumite turnee multi-table (MTT). Unul dintre clasamente este destinat celor ce joaca turnee cu mize mici de intrare, altul pentru cei ce joaca mize medii si altul pentru cei ce platesc buy-inuri mari pentru a intra in turnee.
 
Pe pagina promotiei se gasesc toate turneele care contribuie la cele 3 categorii. Cei ce prefera mizele mici pot participa la nu mai putin de 10 turnee zilnice, turnee ce au buy-inuri de 1 euro, 2 euro si 4 euro. Cei ce doresc sa joace la categoria cu mize medii pot alege dintre 8 turnee zilnice, fiecare avand o miza de 10 euro. Cei ce au curaj sa joace la mize mari pot alege unul sau mai multe turnee in fiecare zi, fiecare cu un buy-in de 25 euro. Un avantaj teoretic la turneele cu mize mari si chiar si la cele cu mize medii ar fi acela ca jucatorii nu bluffeaza, cel putin nu atat de mult cum ar fi facut-o daca jucau pe mize mai mici.
 

Clasamentul se va calcula folosind urmatoarea formula: [(buy-in*numar participanti)/pozitia finala]*20%. Spre exemplu, daca termini pe locul 10 intr-un turneu cu buy-in de 25 euro si 200 participanti, in clasament vei acumula [(25*200)/10]*20% = 25 puncte. Trebuie precizat ca doar primilor 50% dintre jucatorii care termina un turneu li se vor acorda puncte. De asemenea, mentionam ca in clasament nu vor puncta toate turneele la care jucatorul a reusit sa termine in prima jumatate, ci se vor lua in considerare numai cele mai bune rezultate. Astfel, toti utilizatorii au sanse egale.
 
Pana la sfarsitul lunii ai, asadar, timp suficient sa joci 30 turnee in fiecare dintre cele 3 categorii, in felul acesta avand mai multe sanse de castig. Incheiem prin a spune ca fondul total de premii pentru mizele mici este de 3 000 euro, pentru cele medii este 5 000 euro, iar pentru cele mari este 7 000 euro. In clasamentul mizelor mici vor fi premiati primii 100 jucatori, ocupantul primei pozitii castigand 400 euro si 4 tichete in valoare de 10 euro care pot fi folosite la diverse turnee MTT. In clasamentul mizelor medii vor fi premiati tot 100 jucatori, primul obtinand 750 euro si 4 tichete a cate 25 euro. In ceea ce priveste mizele mari, li se vor credita conturile primilor 50 jucatori, primul luand 1 000 euro, dar si 4 bilete a cate 50 euro.
 

2. Obtine o parte din premiile totale de 35 000 euro jucand la mese cash


O promotie care a fost pe placul multora in trecut s-a intors in luna februarie, de aceasta data cu mai multe premii. Este vorba despre cea in care poti castiga o parte din fondul total de premii care acum este de 35 000 euro. Tot ce trebuie sa faci pentru a avea sanse de castig este sa te afli la o masa cash. Premiile vor fi acordate  aleatoriu, iar daca masa ta este cea aleasa, toti jucatori de la masa, indiferent ca joaca sau nu, vor imparti premiul acordat. Premiile pot fi cash, insa pot include si bilete la turnee.
 

In fiecare zi din luna februarie vor fi acordate premii cash. In total, un numar de 385 mese cash vor fi premiate. Pentru a verifica premiile acordate in ziua respectiva si mizele minime ale meselor cash care vor fi eligibile, nu trebuie decat sa apesi pe simbolul Prize Drop din partea superioara a camerei de poker. Nu uita ca promotia se aplica numai la mese cash, nu si la turnee sit&go sau MTT. Premiile vor fi acordate la ore aleatorii in timpul zilei, acestea creditandu-se instantaneu, nefiind nevoie de rulaj.
 

3. Misiunea lunii februarie


In fiecare luna la Unibet se desfasoara misiunea lunii pe tot parcursul ei, misiune care contine 5 pasi ce trebuie finalizati in ordine, la finalul fiecaruia obtinand un premiu. Astfel, in februarie daca veti incheia primul pas veti obtine 100 puncte bonus, daca il veti finaliza pe al doilea veti primi 200 puncte bonus,  pentru cel de-al treilea vi se va credita in cont  un tichet de 4 euro pentru a juca la un turneu Omaha, al patrulea pas aduce drept recompensa un bilet de 5 euro pentru a juca Banzai la mese cash, iar ultimul va aduce 3 bilete  de 2 euro la turneul de calificare Saturday Stack.
 

Fiecare pas are 3 cerinte, acestea putand fi completate in orice ordine doriti. Niciunul dintre cei 5 pasi nu poate fi finalizat intr-o singura zi, fiind nevoie de minim doua sau trei. Cerintele pasilor le gasiti pe pagina promotiei sau in partea superioara a camerei de poker. Cele mai grele cerinte ni se par a fi cele de la pasii 3 si 5.  Astfel, una dintre cerintele de la pasul 3 spune sa terminati in bani in orice turneu non-freeroll, iar alta sa eliminati minim un jucator dintr-un turneu bounty non-freeroll. La pasul 5 o cerinta este aceea de a va dubla valoarea de start la orice joc cash Banzai, a doua cerand sa castigati 5 maini la mesele cash, indiferent de tipul jocului, cand aveti butonul de dealer.