Promotii Unibet poker august 2017

In fiecare luna casa online Unibet ne obisnuieste cu doua, trei sau chiar mai multe promotii pentru poker, promotii care dureaza, in general, intreaga luna. Nici acum Unibet nu se dezminte, prezentandu-ne 3 promotii pentru pokerul online.
 

1. Misiunea lunii august


O promotie afisata luna de luna de Unibet Poker o reprezinta “Misiunea lunii”. Pentru a completa intreaga misiune trebuie sa parcurgi in ordine 5 pasi, fiecare avand 3 cerinte, pe acestea putandu-le completa in mod aleatoriu. Dupa ce vei face asta vei castiga o recompensa, mai mica sau mai mare, in functie de pasul la care te afli.
 
Recompensa pentru primii doi pasi este in valoare de 50 puncte bonus, din cele 6 cerinte singurele care ni se par ceva mai grele spun sa ne dublam miza la orice joc cash Banzai (pas 1), respectiv sa castigam in 3 zile diferite, dintr-o perioada de 7, minim 3 maini la Showdown la jocurile cash Hold’em (pas 2). La pasul al treilea recompensa consta intr-un bilet la turneul “Misiunea 1 000 euro GTD”. Cea mai dificila cerinta dintre cele 3 este cea conform careia trebuie sa termini pe locurile care castiga bani in orice turneu non-freeroll.
 
 
La pasul 4 recompensa  consta in 200 puncte bonus, aici niciuna dintre cerinte nefiind grea, cat mai degraba poate necesita multe maini pentru a o indeplini. In fine, ultimul pas dispune de o recompensa care consta intr-un bilet la turneul de poker “Misiunea 3 000 euro GTD”. Aici doua sunt cerintele ceva mai dificile. Prima o reprezinta eliminarea a minim un jucator din orice turneu non-freeroll care sa contina cuvantul “Bounty”, in vreme ce a doua ne cere sa castigam 5 maini atunci cand avem butonul de dealer in dreptul nostru in orice joc cash.
 
Misiunea se va desfasura pana in ultima zi a lunii august, avand timp destul pentru a o completa. Turneul special “Misiunea 1 000 euro GTD” va incepe pe 3 septembrie, la ora 19:30, pe cand cel de 3 000 euro va avea loc in aceeasi zi, o ora mai tarziu. Cele doua turnee pot fi accesate doar cu biletele obtinute in aceasta misiune.
 

2. Castiga o parte din fondul de premiere de 6 000 euro


Probabil unul dintre cele mai apreciate concursuri din trecut revine la Unibet Poker. Este vorba despre Bounty Badlands, pentru a castiga puncte trebuind sa participi la turnee non-freeroll Bounty (cu recompense) si sa elimini cat mai multi adversari.
 
Vor fi alcatuite doua clasamente: unul pentru cei ce joaca pe mize mici (1-4 euro) si unul pentru cei care intra la turnee cu mize mari (10-25 euro). Astfel, daca preferi mizele mici si vei intra la turnee cu buy-in de 1 euro si 2 euro, vei primi un punct pentru fiecare jucator eliminat, iar daca vei participa la turnee cu buy-in de 4 euro vei obtine 1.5 puncte pentru fiecare jucator eliminat. In cazul in care vei juca pe mize mari vei puncta in clasamentul aferent, obtinand un punct pentru fiecare jucator pe care il vei elimina la turnee cu buy-in de 10 euro si 1.5 euro daca o vei face la turneele cu buy-in de 25 euro.
 
 

Premii


Atentie, doar cele mai bune 20 rezultate ale tale vor fi luate in calcul, astfel ca toata lumea va avea sanse egale de castig. Clasamentul cu mize mici are premii totale de 2 000 euro, iar cel cu mize mari de 4 000 euro, in ambele fiind platiti primii 40 clasati. In clasamentul cu buy-inuri mari primul clasat va lua 1 000 euro, al doilea 600 euro, al treilea 400 euro, al patrulea 300 euro, al cincilea 200 euro si asa mai departe.
 
In clasamentul cu buy-in mic primul clasat va primi 500 euro, al doilea 300 euro, al treilea 200 euro, al patrulea 150 euro, al cincilea 100 euro etc. . Pentru a avea mai multe sanse la un castig, recomandam sa participati la ambele clasamente. Acestea se updateaza zilnic, fiind disponibile pe pagina promotiei.
 

3. Castiga o excursie saptamanala gratuita


Turneul European Open Unibet se va desfasura in acest an intre 29 septembrie si 2 octombrie in Las Vegas, Unibet oferind in fiecare luni, pana pe 4 septembrie, un pachet prin tragere la sorti, eligibili fiind toti cei peste 21 ani care vor indeplini cerintele. Pachetul este in valoare de 3 000 euro si include : buy-in la turneu de 1 100 euro (1 020 + 80 taxa),  cazare timp de 4 nopti, mic-dejun si cina incluse, dar si cheltuieli de calatorie. Tragerea la sorti va avea loc lunea, la 20:00, putand fi vizionata pe canalul Twitch.
 
 
Poti obtine nu doar unul, ci mai multe bilete la tragerea saptamanala, in functie de numarul misiunilor pe care le vei completa. Astfel, vei obtine un bilet daca vei atinge minim 50 flopuri intr-o saptamana (avand cartile in mana) in jocuri cash. Un alt bilet vei obtine daca vei juca 10 turnee pe saptamana, altul daca vei atinge 200 flopuri la jocurile cash. In cazul in care vei juca minim 40 turnee (excluzand Sit&Go-urile) vei avea inca un bilet.
 
Pentru fiecare prieten invitat cu succes la Unibet vei castiga doua bilete, alte bilete iti pot fi creditate daca vei sta cu ochii pe e-mailul tau, dar si pe cutia postala din Unibet, o alta posibilitate de a lua bilete fiind aceea de a sta cu ochii pe canalele Unibet de pe retelele sociale. Castigatorii vor fi contactati in termen de 7 zile lucratoare.
 

Participa la toate cele 3 promotii pentru mai multe sanse de castig