Promotii sportive luna martie

Doua sunt casele pariuri online care ofera promotii sportive in luna martie referitoare la fotbal, dar si la tenis. Este vorba de Unibet si Netbet.
 

Campionatul de pariere ATP Masters


In luna martie se vor disputa primele doua turnee de tenis de Masters Series ale anului in circuitul ATP. Cele doua evenimente, desfasurate in SUA, la care vor participa aproape toti jucatorii din top 10 mondial, a facut casa de pariuri Unibet sa organizeze un turneu cu premii totale in valoare de 50 000 RON bani bonus gratuiti (freebet). La sfarsitul ambelor  turnee (pe 2 aprilie) primul clasat va primi nu mai putin de 12 500 lei, al doilea 10 000 lei, al treilea 7 500 lei si asa mai departe pana la ocupantii pozitiilor 201-500, care vor lua 10 lei bani bonus gratuiti.
 
Pentru a intra in clasament si a acumula puncte, trebuie sa optezi pentru promotie din pagina acesteia, dupa care sa plasezi pariuri pre-live si/sau live doar pe turneele din circuitul ATP de la Indian Wells si Miami. Se califica atat partidele de simplu, cat si cele de dublu. Atentie, doar pariurile/biletele castigatoare conteaza in clasament, unul calculat dupa urmatoarea formula: Miza*Numar evenimente de pe bilet*Cota totala. Spre exemplu, daca vei plasa 30 euro pe un bilet de 3 meciuri cu o cota totala de 3.5, in cazul in care biletul va fi castigator in clasament vei acumula 30*3*3.5 = 315 puncte.
 
 
Daca in privinta mizei nu exista restrictii, cota minima totala este 1.2. Pentru a nu aparea discrepante, clasamentul transforma automat castigul obtinut in euro. Clasamentul va fi actualizat zilnic la ora 17:00, putand fi consultat pe pagina promotiei sau in categoria ‘’Pariuri’’, sectiunea ‘’Clasamente’’. Banii bonus gratuiti vor fi creditati in 4 aprilie, pana in ora 20:00. Acestia trebuie rulati o singura data pe cote minime de 1.4 inainte de a fi retrasi. Tine minte ca doar profitul va fi rambursat in cont in cazul unui pariu castigator.
 
Inscrie-te la Unibet pentru a lua parte la aceasta promotie care iti poate aduce mii de euro >>>
 
Turneul a inceput pe 9 martie, dupa doua zile ocupantul primului loc avand 3 500 puncte, iar ceilalti sub 3 000 puncte, doar primii 70 clasati acumuland peste 100 puncte. Poti cu usurinta sa acumulezi aceste puncte chiar intr-o singura zi la pariuri live, mai ales daca vei paria pe optiunea Action Betting, aceasta oferind cote pentru castigatorul urmatorului punct.
  

Bara de Aur iti poate aduce 20 000 RON


Anul trecut casa de pariuri Netbet a fecut senzatie cu promotia ‘’Bara de Aur’’. Odata cu startul play-offului si play-outului aceasta a reaparut. Pentru a participa la promotie este suficient sa optezi pentru aceasta din pagina ei pana pe 26 martie, butonul de inscriere putand fi insa apasat chiar si dupa ce ai plasat toate pariurile. Mai important este ca pana pe 26 martie sa mizezi cumulat cel putin 200 RON pe orice eveniment fotbalistic. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live, insa singure pe bilet. 
 

Daca vei face acest lucru, vei obtine un tichet la tragerea la sorti care va avea loc pe 27 martie. In urma acesteia vor fi extrasi 3 utilizatori care vor ajunge pe gazonul Arenei Nationale la pauza meciului dintre Steaua si Dinamo. Acolo concurentii se vor alinia la 40 metri de poarta si, pe rand, vor suta de la 30 metri in incercarea de a atinge bara transversala. Fiecare participant are doua incercari la dispozitie, iar daca va nimeri transversala va pleca acasa cu 20 000 RON. Asta doar daca va fi singurul care va reusi asta. In cazul improbabil in care doi sau chiar toti cei 3 participanti vor nimeri bara de sus, premiul se va imparti.
 
La promotie poti participa insa chiar si fara sa plasezi vreun pariu. Astfel, daca in perioada 10 martie – 26 martie te-ai inregistrat la Netbet, vei primi un tichet la tragerea la sorti doar daca vei publica un comentariu la articolul ‘’Bara de Aur’’ de pe pagina oficiala de Facebook a celor de la Netbet. Pe data de 27 martie va fi ales prin tragere la sorti un utilizator ce a rulat minim 200 RON pana pe 26 martie, un altul ce si-a creat cont la Netbet in perioada 10 – 26 martie si a postat un comentariu pe Facebook la articolul ‘’Bara de Aur’’. Un al treilea participant va primi un wild-card, fiind ales de organizator, fara tragere la sorti.