Promotii iunie Unibet Poker

Daca esti un utilizator activ la Unibet si iubitor de poker, probabil esti la curent cu faptul ca aceasta casa online prezinta de catva timp 3 promotii in fiecare luna. Nici in iunie Unibet nu se dezice, oferindu-ne sansa de a ne rotunji veniturile consistent.
 

Misiunea lunii iunie


Misiunea unei luni consta in parcurgerea in ordine a 5 pasi, fiecare pas avand 3 cerinte, pe care trebuie sa le indeplinesti cu succes pentru a avansa. Misiunea se intinde pe intreaga luna, astfel ca nu putem spune ca suntem presati de timp.
 
Pentru iunie misiunea nu a suferit mari schimbari fata de lunile precedente. Cea mai vizibila consta in acordarea unei recompense de 35 puncte bonus pentru incheierea primului pas, in vreme ce pentru cel de-al doilea se acorda 65 puncte bonus, in precedentele luni acordandu-se 50 puncte pentru fiecare dintre cei doi pasi.
 
 
La primul pas singura cerinta dificila va fi finalizata cu succes daca iti vei dubla suma de start in orice joc cu bani Banzai. Unibet este singura casa online care propune un astfel de joc, asemanator cu No Limit Hold’em, astfel ca nu va fi dificil de invatat regulamentul. La pasul 2 o cerinta pentru care am putea juca multe maini este cea conform carei trebuie sa castigam de 3 ori la Showdown (cand se arata cartile tale si ale oponentului/oponentilor) in orice joc cash No Limit Hold’em.
 
Recompensa pasului 3 consta intr-un bilet special la un turneu cu 1 000 euro garantati. Aici sunt doua misiuni cat de cat dificile, prima bifand-o cu succes daca vei castiga 5 maini la orice joc cash avand butonul de dealer in mana (in dreptul tau). O alta cerinta consta in finalizarea unui turneu non-freeroll pe locurile care castiga bani.
 
Pasul 4 vine cu o recompensa de 200 puncte bonus, aici cerinta cea mai dificila dintre cele 3 spunand sa elimini minim un jucator dintr-un turneu non-freeroll care sa contina denumirea Bounty. Ultimul pas ofera si recompensa cea mai mare si anume un bilet la turneul cu 3 000 euro garantati. O cerinta pe care nu am mai intalnit-o pana acum o reprezinta ‘’Joc carusel’’, in care trebuie sa finalizezi un sit&go, in a doua zi sa castigi 5 maini din pozitia de Big Blind la orice joc cash (lucru destul de dificil), iar in a treia zi sa joci un turneu.
 
Cerintele nu sunt exagerate, mai ales pentru un jucator experimentat si nu ar trebui sa reprezinte o problema nici pentru un novice. Ca ai putea sa pierzi o suma de bani, asta e altceva, insa la fel de bine ai putea castiga. Incheiem spunand ca turneele speciale de 1 000 si 3 000 euro vor avea loc pe 2 iulie la 20:30, respectiv 21:30.
 

Turnee saptamanale cu premii totale de 50 000 euro


La fel ca in precedentele luni, promotiile Unibet Poker pun si acum accentul pe jocurile cash. Un astfel de turneu ofera premii saptamanale de 50 000 euro, in fiecare saptamana din iunie disputandu-se un mini-turneu, primele 3 cu premii de 10 000 euro, iar ultimul cu premii de 20 000 euro, impartiti de primii 30 clasati.
 
 
Prima saptamana a inceput pe 1 iunie si se va incheia pe 7 iunie, a doua va debuta pe 8 iunie, durand pana pe 14 iunie, a treia va incepe pe 15 iunie, terminandu-se pe 21 iunie, iar a patra va avea loc de pe 22 iunie pana pe 30 iunie. Clasamentul va fi intocmit pe baza de puncte, unele acordandu-se nelimitat, altele zilnic si altele saptamanal. Vei puncta de fiecare data cand vei indeplini respectivul obiectiv. Un obiectiv zilnic nu poate fi indeplinit si la un joc cash Hold’em si la Omaha.
 
De asemenea, aceste puncte ti se vor multiplica in functie de miza la care joci, multiplicare ce se va aplica doar punctelor cu frecventa nelimitata. Aceasta porneste de la 1 (Numar puncte*1) pentru NL200, ajungand la 2 (numar puncte*2) pentru PL800.
 

Obtine garantat premii indeplinind cerinte foarte usoare


Unibet a readus in prim-plan o promotie ce a facut furori in trecut tocmai datorita usurintei prin care se castigau premiile. Astfel, in fiecare saptamana a lunii iunie trebuie sa indeplinesti o cerinta, in schimbul ei castigand un premiu, este  adevarat, nu in bani cash, insa care te poate ajuta sa obtii bani cash.
 
 
Cerinta primei saptamani, care se va incheia pe 7 iunie, nu mai poate fi indeplinita, premiul fiind, oricum, unul modest, constand in 50 puncte bonus. In schimb, indeplinirea cerintei celei de-a doua saptamani, care va incepe pe 8 iunie si se va incheia in 14 iunie, consta intr-un bilet la un turneu No Limit Hold’em cu premii garantate de 1 000 euro, dar si un tichet de 4 euro la un turneu flip. Sarcina pe care trebuie sa o duci la bun sfarsit este de a vizualiza 15 flopuri zilnic, timp de 4 zile.
 
A treia saptamana, care va incepe pe 15 iunie si se va incheia pe 21 iunie, iti va aduce un tichet de 10 euro la un turneu Hold’em/Omaha, in functie de jocurile cash pe care le-ai disputat. Obiectivul va fi indeplinit daca vei vizualiza 25 flopuri zilnic, timp de 5 zile diferite. In fine, a patra saptamana va debuta pe 22 iunie, incheindu-se pe 30 iunie, premiul constand intr-un bilet de 25 euro la un turneu No Limit Hold’em/Omaha. Pentru asta trebuie sa vizualizezi 40 flopuri zilnic, timp de 5 zile.