Promotie NetBet la sfertul de finala de la US Open – Williams vs Halep

Pariaza la NetBet pre-live (12 Rezultat final) pe un bilet simplu cu o singura selectie in valoare de minim 50 RON pe victoria lui Halep si beneficiezi de 100% cashback, in limita a 200 RON daca pariul este pierzator.
 
In plus, vei primi banii inapoi si daca alegi un pronostic necastigator pe numarul de seturi cu care Simona Halep va reusi victoria. Astfel poti alege cota de 6.15 pentru pariurile pre-live pe Halep ca invinge in 2 seturi, si o cota de 7.00 ca ajunge in semi-finale in 3 seturi.
 

Pasii pentru a te inscrie la aceasta promotie:

 
1. Inregistreaza-te AICI la NetBet, sau daca ai deja cont, logheaza-te in cel existent
 
2. Inscrie-te accesand pagina promotiei de pe site-ul NetBet si apasa butonul de „Inscriere”.
 
3. Pariaza pre-live (1X2 Rezultat final) pe un bilet simplu cu o singura selectie pe Halep sau pe Scor Exact in favoarea Simonei (0-2 sau 1-2), iar daca pariul e necastigator, vei primi 100% cashback
 
Doar primul pariu pre-live pe bilet simplu pe Halep va fi luat in considerare si e eligibil pentru cashback.
 

Termeni si Conditii pentru promotie

 
Promotia ofera 100% cashback, in limita a 200 RON sub forma de bonus, daca pariul plasat e pierzator.
 
Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a contului tau. Va trebui sa pariezi bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.
 
Bonusul iti va fi creditat in balanta contului in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei si va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la primire. Dupa acest interval, orice bonus aflat in balanta va fi anulat.
 
Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la indeplinirea conditiilor de pariere, insa pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atata timp cat sunt respectate cotele minime pentru fiecare selectie in parte.  

Vezi aici pozitia NetBet in preferintele pariorilor. Voteaza-ti casa preferata in Ratingul Pariorilor!