Promotie NetBet la meciurile echipelor romanesti in Europa

Profita si tu de oricare din aceste promotii NetBet – 200 RON pariu fara risc pe victoria Stelei sau 200 RON pariu fara risc pe victoria Astrei.
 
Atat pentru partida Astrei de pe Arena Nationala, cat si pentru deplasarea Stelei in Turcia, poti beneficia de o promotie pe masura de la NetBet.
 
Pariaza pre-live (1X2 Rezultat final) pe un bilet simplu cu o singura selectie ca Steaua Bucuresti invinge in acest meci pe Osmanlispor, sau ca Astra Giurgiu va invinge Austria Viena iar daca pariul este pierzator, intreaga miza plasata in limita a 200 RON pentru fiecare meci iti va fi rambursata, sub forma de bonus.
 

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la aceasta promotie:

 
1. Inregistreaza-te AICI la NetBet, sau daca ai deja cont, logheaza-te in cel existent
 
2. Pariaza pre-live (1X2 Rezultat final) pe un bilet simplu cu o singura selectie pe una dintre cele doua echipe
 
3. Inscrie-te la promotie accesand pagina de pe site-ul NetBet si apasa butonul de „Inscriere”, iar daca pariul este pierzator, vei primi 100% CASHBACK.
 

Termeni si conditii pentru aceasta promotie

 
Doar primul pariu pierzator pre-live pe bilet simplu (1X2 Rezultat final) pe victoria Stelei Bucuresti in meciul cu Osmanlispor (15.09.2016 ora 22:05) sau pe victoria Astrei Giurgiu in meciul cu Austria Viena (15.09.2016 ora 20:00) este eligibil pentru cashback. Promotia ofera 100% cashback, in limita a 200 RON, sub forma de bonus daca biletul plasat este necastigator.
 
Daca ai plasat mai multe pariuri, vei primi 100% banii inapoi pentru primul pariu eligibil plasat. Pentru a primi bonusul, trebuie sa dai click pe butonul de inscriere al promotiei corespunzatoare fiecarui meci.
 
In caz de egalitate miza plasata nu se va rambursa. Pariurile cashout nu sunt eligibile pentru bonus.
 
Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a contului tau. Va trebui sa pariezi bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.
 
Bonusul iti va fi creditat in balanta contului in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei si va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la primire. Dupa acest interval, orice bonus aflat in balanta va fi anulat.
 
Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la indeplinirea conditiilor de pariere, insa pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atata timp cat sunt respectate cotele minime pentru fiecare selectie in parte.  

Vezi aici pozitia NetBet in preferintele pariorilor. Voteaza-ti casa preferata in Ratingul Pariorilor!