Promotie NetBet la meciul Steaua – Manchester City

Pariaza pre-live (1X2 Rezultat final) pe un bilet simplu cu o singura selectie ca Steaua Bucuresti invinge Manchester City (16.08, 21:45) si, daca Steaua pierde, iti va fi rambursata intreaga miza plasata in limita a 300 RON, sub forma de bonus.

 

Iata pasii pentru a te inscrie la promotie

 

1. Inregistreaza-te AICI la NetBet, sau daca ai deja un cont, logheaza-te in cel existent

 

2. Pariaza pre-live (1X2 Rezultat final) pe un bilet simplu cu o singura selectie ca Steaua Bucuresti invinge Manchester City

 

3. Acceseaza pagina promotiei de pe site-ul NetBet si apasa butonul de „Inscriere” pentru a primi bonusul

 

Termeni si conditii pentru aceasta promotie

 

Doar primul pariu pierzator pre-live in valoare de minim 20 RON pe bilet simplu (1X2 Rezultat final) pe victoria Stelei in meciul cu Manchester City e eligibil pentru cashback. Promotia ofera 100% cashback, in limita a 300 RON, sub forma de bonus, daca Manchester City invinge. In cazul unui rezultat de egalitate miza nu va fi rambursata.

 

Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a contului tau. Va trebui sa pariezi bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

 

Bonusul se va credita in balanta in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei si va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la primire. Dupa acest interval, orice bonus aflat in balanta va fi anulat.

 

Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la indeplinirea conditiilor de pariere, dar pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu, atata timp cat sunt respectate cotele minime pentru fiecare selectie in parte.

 

Vezi aici pozitia NetBet in preferintele pariorilor. Voteaza-ti casa preferata in Ratingul Pariorilor!